Υπογραφή συμβάσεων εργασίας του εποχικού προσωπικού πυροπροστασίας του Σ.Π.Α.Π στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ υπογράφει τις συμβάσεις απασχόλησης των 66 εργαζομένων. Στη φωτογραφία με το Γενικό Συντονιστή του Σ.Π.Α.Π και Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλη Χρηστάκη, και με τον Αντιδήμαρχο Διαβούλευσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υπεύθυνο για Θέματα Περιβάλλοντος του Δήμου Αμαρουσίου Στέφανο Τσιπουράκη.
|download file .jpg 88 Kb|

 
Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ καλωσορίζει έναν έναν τους εποχικούς εργαζομένους του Σ.Π.Α.Π.
|download file .jpg 93 Kb|

 
Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους νεοπροσληφθέντες εργαζόμενους που θα στελεχώσουν τα πυροφυλάκια και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου.
|download file .jpg 93 Kb|

 
Το νέο εποχικό προσωπικό του ΣΠΑΠ στην ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τη υπογραφή των συμβάσεων απασχόλησης του σε θέσεις ευθύνης του Συνδέσμου για την πυροπροστασία κατά τη θερινή περίοδο.
|download file .jpg 105 Kb|


Τις συμβάσεις απασχόλησης των 66 ατόμων που από Δευτέρα 25 Ιουλίου θα στελεχώσουν τα πυροφυλάκια στους 12 Δήμους μέλη του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) καθώς και άλλες θέσεις ευθύνης για ολοκληρωμένη λειτουργία της πυροπροστασίας, καθώς και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου, υπέγραψε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και Διοικητικό Κέντρο του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π καλωσόρισε τους νέους πυροφύλακες του Συνδέσμου και τους ενημέρωσε για τις αρμοδιότητες ευθύνης τους, επισημαίνοντας το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να δείξουν στην επιτήρηση αλλά και στην ενημέρωση του Επιχειρησιακού Κέντρου και των Δήμων μελών του Σ.Π.Α.Π σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

«Θα υπάρξουν επί μέρους συναντήσεις με κάθε ομάδα ανά Δήμο καθώς και νέα συνάντηση όλων μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα όπου θα δοθούν οι οδηγίες για να υπάρχει άρτιος συντονισμός και σωστή στελέχωση των πυροφυλακίων και του Κέντρου Επιχειρήσεων στην Πεντέλη» ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π.

Καλή επιτυχία στους νεοπροσληφθέντες ευχήθηκε και ο Αντιδήμαρχος Διαβούλευσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και υπεύθυνος για Θέματα Περιβάλλοντος του Δήμου Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης. «Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Σ.Π.Α.Π. Ο ρόλος που σας εμπιστευόμαστε είναι πολύ σημαντικός. Εμείς θα είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε».

Τις λεπτομέρειες για τα καθήκοντά που αναλαμβάνουν από την ερχόμενη Δευτέρα σε κάθε δήμο καθώς και για μισθολογικά ζητήματα, ενημέρωσε τους συμβασιούχους ο γενικός συντονιστής του Σ.Π.Α.Π και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης.

Το «παρών» στη συγκέντρωση των συμβασιούχων του Σ.Π.Α.Π έδωσε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο