Υπογραφή παραχωρητηρίου χρήσης ανάμεσα στο Δήμο Αμαρουσίου και την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού για την ανέγερση ενοριακού ναού

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 95KB||download file .jpg 94KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, ενώ υπογράφουν το συμβόλαιο παραχώρησης χρήσης του χώρου για την ανέγερση του ιερού ναού, παρόντων του προέδρου της ερανικής επιτροπής Αιδεσιομολογιότατου Αρχιμανδρίτη Σαράντη Σαράντου, του Αντιδημάρχου Αμαρουσίου Σπύρου Σταθούλη, του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μπαλάση, και του συμβολαιογράφου Μιλτιάδη Στάμου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, τον πρόεδρο της ερανικής επιτροπής Αιδεσιομολογιότατου Αρχιμανδρίτη Σαράντη Σαράντου, τον Αντιδήμαρχο Αμαρουσίου Σπύρο Σταθούλη, το δημοτικό σύβουλο Βασίλη Μπαλάση, το συμβολαιογράφο Μιλτιάδη Στάμου, και μέλη της ερανικής επιτροπής, μετά την υπογραφή του συμβολαίου παραχώρησης χρήσης.
|download file .jpg 83KB|


Συμβόλαιο για την παραχώρηση της χρήσης χώρου έμπροσθεν του δημοτικού κοιμητηρίου με σκοπό την ανέγερση νέου ενοριακού ναού, υπεγράφη σήμερα ανάμεσα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, ευοδώνοντας τις επιθυμίες πλήθους πιστών της περιοχής.


Οι δύο πλευρές, στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ερανικής επιτροπής Αιδεσιομολογιότατου Αρχιμανδρίτη Σαράντη Σαράντου, του Αντιδημάρχου Αμαρουσίου Σπύρου Σταθούλη, του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μπαλάση, του συμβολαιογράφου Μιλτιάδη Στάμου, αλλά και μελών της ερανικής επιτροπής, σε εκτέλεση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου υπέγραψαν συμβόλαιο παραχώρησης για τη χρήση έκτασης επιφάνειας 600 τ.μ. μπροστά από το δημοτικό κοιμητήριο για την ανέγερση ενοριακού ναού. Τα μέλη της ερανικής επιτροπής συνεχάρησαν τις δύο πλευρές για την υπογραφή και ευχαρίστησαν το Δήμαρχο κ. Πατούλη, για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειές του να δώσει λύση στο χρονίζον αίτημά τους.


Με την ευκαιρία της υπογραφής του συμβολαίου παραχώρησης χρήσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Αφού εκάμφθησαν οι μεμονωμένες αντιδράσεις που υπαγορεύονταν από ίδιον όφελος και τελεσιδίκησαν οι διάφορες δικαστικές διαμάχες με επιστέγασμα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας πριν από έναν χρόνο, σήμερα με την υπογραφή του συμβολαίου παραχώρησης από το Δήμο Αμαρουσίου στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού της χρήσης του συγκεκριμένου χώρου ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα δεκαετίας και πλέον, των κατοίκων της περιοχής για ανέγερση ενοριακού ναού στο σημείο. Με αυτόν τον τρόπο για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε στην πράξη ότι όταν όλοι μαζί δυναμικά διεκδικούμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο