Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου με τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την εκπαίδευση και πιστοποίηση εθελοντών πολιτικής προστασίας

Print Friendly, PDF & EmailΑπό την εκπαίδευση της ομάδας εθελοντών κοινωνικής πολιτικής στις πρώτες βοήθειες. Συνάντηση όπου συμμετείχε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
|download file .jpg 94 KB|


Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 και ώρα 8 μ.μ.

Εκδήλωση για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Αμαρουσίου και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την εκπαίδευση και πιστοποίηση εθελοντών πολιτικής προστασίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα διπλώματα πιστοποίησης στην ομάδα εθελοντών του Δήμου Αμαρουσίου που εκπαιδεύτηκαν σε θέματα κοινωνικής πολιτικής κατ’ εφαρμογή του μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η υπογραφή του μνημονίου θα σηματοδοτήσει την έναρξη της διαδικασίας εκπαίδευσης των εθελοντών του μητρώου εθελοντών του Δήμου Αμαρουσίου και του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π). Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι εθελοντές θα λαμβάνουν πιστοποίηση σε θέματα πολιτικής προστασίας.

Στόχος είναι να οργανωθεί μητρώο καταρτισμένων εθελοντών πολιτικής προστασίας που να μπορούν να παρεμβαίνουν συντονισμένα και αποτελεσματικά.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο