Υπεγράφη η συμβολαιογραφική πράξη για τη δωρεά της οριζόντιας ιδιοκτησίας ενός υπογείου με χρήση πάρκινγκ στο κτήριο που θα ανεγερθεί σε οικόπεδο επί της οδού Χατζηαντωνίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και οι Αντιδήμαρχοι Ν. Πέππας, Δ. Σμυρνής, Σπ. Σταθούλης, Δ. Καμπούκος και υπηρεσιακοί παράγοντες στη συνάντηση με τον αντιπρόσωπο της δωρήτριας εταιρείας “Ten Brinke” Φ. Γιόφτσιο.


Υπεγράφη παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη η συμβολαιογραφική πράξη για τη δωρεά της οριζόντιας ιδιοκτησίας του ενός υπογείου με χρήση πάρκινγκ, επί του κτηρίου που θα ανεγερθεί στο Μαρούσι με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά, σε οικόπεδο που βρίσκεται επί της οδού Χατζηαντωνίου.
 
Η αποδοχή της δωρεάς έγινε σε εκτέλεση της υπ’ αριθμό 287/11 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, με την οποία έγινε αποδεκτή αυτή η δωρεά από το Δήμο, σύμφωνα, με την οποία περιέρχονται κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή το σύνολο των ευρισκομένων στο υπόγειο του τρίτου ορόφου θέσεων στάθμευσης.


Στη συνάντηση για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2013, παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καμπούκος και υπηρεσιακοί παράγοντες. Την δωρήτρια εταιρεία “Ten Brinke” εκπροσώπησε ο κος Φώτιος Γιόφτσιος.


Η παραπάνω δωρεά προσφέρει σημαντικό όφελος για την πόλη και τους κατοίκους, καθώς θα αξιοποιηθούν από το Δήμο αναγκαίες θέσεις στάθμευσης, που θα δώσουν ανάσα στην κυκλοφοριακή επιβάρυνση του κέντρου της πόλης. Παράλληλα σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή, οι δημότες Αμαρουσίου κατά κύριο λόγο θα έχουν τη δυνατότητα να εργασθούν σε θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν τόσο κατά την ανέγερση του υπό κατασκευή κτηρίου, όσο και από τη λειτουργία καταστήματος τροφίμων στο ισόγειο επίπεδο του κτηρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο