Τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας απόλαυσαν οι θεατές στη συναυλία Κούτρα – Ανδρεάτου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μουσικού Νοέμβρη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιάννης Κούτρας, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ασπασία Θεοφίλου και ο Χρήστος Κολοβός με επταμελή ορχήστρα ένωσαν τις φωνές τους και παρουσίασαν στο κοινό τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πολιτισμού «Μουσικός Νοέμβρης» που πραγματοποιεί το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. Τη συναυλία παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους τραγουδιστές, ευχαρίστησε το ακροατήριο που στηρίζει με τη συμμετοχή του τις εκδηλώσεις του Μουσικού Νοέμβρη και στην επιτυχία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Παρόντες στη συναυλία ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

Οι εκδηλώσεις του Μουσικού Νοέμβρη ολοκληρώνονται το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 με τη θεατρική παράσταση «Η μικρή μας πόλη» από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 με τη συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα με τίτλο: «Τραγούδια που αγαπήσαμε».

Χώρος και ώρα διεξαγωγής εκδηλώσεων

Χώρος: Αμφιθέατρο Υπουργείου Υγείας (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στην HELEXPO)

Ώρα έναρξης: 20:00

Δωρεάν μεταφορά στο χώρο των εκδηλώσεων με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας από το σταθμό του Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.

Ώρα αναχώρησης: 19:20 & 19:40

Επιστροφή από Αμφιθέατρο Υπουργείου Υγείας μετά το πέρας κάθε εκδήλωσης.

Είσοδος ελεύθερη 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συγχαίροντας τους καλλιτέχνες επί σκηνής_(1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συγχαίροντας τους καλλιτέχνες επί σκηνής_(2)


Στιγμιότυπα από τη συναυλία_(1)


Στιγμιότυπα από τη συναυλία_(2)


Στιγμιότυπα από τη συναυλία_(3)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, και τη δημοτική σύμβουλο Ε. Βλάχου Σταματάκη, ανάμεσα στο ακροατήριο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο