Το Final Four του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Τύπου φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά σε έναν αγώνα με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Σταθερή επιδίωξη του Δήμου Αμαρουσίου είναι να διευρύνονται διαρκώς οι δυνατότητες στήριξης των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Όλες οι προσπάθειες μας είναι προς αυτήν την κατεύθυνση.

Άλλωστε η άσκηση κοινωνικής πολιτικής αποτέλεσε και αποτελεί διακηρυγμένη προτεραιότητά μας.

 

Το Final Four του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Τύπου φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά με την συμμετοχή του DPG Group, του ANTENNA, του ALPHA και του ΣΚΑΙ, ενώ διεξήχθη  φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα σε Επίλεκτη Ομάδα Δημοσιογράφων και την ομάδα μπάσκετ της Κιβωτού του Κόσμου.

Η διοργάνωση είχε έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς με πρωτοβουλία του Ομίλου ΣΚΑΪ και της φιλανθρωπικής δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα παραδοθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αμέσως μετά μαζί με τον Πατέρα Αντώνιο παρέδωσαν τις βραβεύσεις και την τιμητική πλακέτα και σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε ότι, «Σταθερή επιδίωξη του Δήμου Αμαρουσίου είναι να διευρύνονται διαρκώς οι δυνατότητες στήριξης των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Όλες οι προσπάθειες μας είναι προς αυτήν την κατεύθυνση.

Άλλωστε η άσκηση κοινωνικής πολιτικής αποτέλεσε και αποτελεί διακηρυγμένη προτεραιότητά μας.

Μέλημα μας ήταν και παραμένει η ανακούφιση των συνανθρώπων μας και όπου μπορούμε να συνδράμουμε στην αύξηση του αριθμού των ωφελούμενων, θα το κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.  Δεν το θεωρούμε παροχή, το θεωρούμε καθήκον μας.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τον Πατέρα Αντώνιο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί μέσα από την «Κιβωτό του Κόσμου» υπογραμμίζοντας ότι στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διατηρούν το πνεύμα του χριστιανισμού ζωντανό με σεμνότητα, αγάπη,  καλοσύνη και προσφορά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρλαύτης.

 

Σχετικά αρχείαΤο Final Four του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Τύπου φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά σε έναν αγώνα με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα_1


Το Final Four του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Τύπου φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά σε έναν αγώνα με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα_2


Το Final Four του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Τύπου φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά σε έναν αγώνα με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο