Το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών Αμαρουσίου «Αγία Μαρίνα» τίμησε ο Σύλλογος Γυναικών «Αλκυονίδες» για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε  ο Σύλλογος Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου τιμήθηκε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών Αμαρουσίου «Αγία Μαρίνα» για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αλκυονίδες»  κα Σμαράγδα Βλάσση εξήρε το πολυδιάστατο έργο του Συλλόγου «Αγία Μαρίνα» και απένειμε τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Μαρούλα Σοφού.

Το χαιρετισμό του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη μετέφερε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη σημειώνοντας μεταξύ άλλων:
« Ο Δήμαρχος μας, σας στέλνει θερμό χαιρετισμό για την αποψινή εκδήλωση μαζί την αμέριστη συμπαράστασή του στο σημαντικό έργο που επιτελείτε, με την ευχή το παράδειγμα των δύο συλλόγων να ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι, αλλά και πολίτες για μια κοινωνία αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παριστάμενοι είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένη την παράσταση από το Ηρώδειο με το Γιώργο Νταλάρα, τη Dulce Pontes και τον Eddy Napoli,με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη, Ελένη Βλάχου- Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής,Πέτρος Κόνιαρης, Κων/νος Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΤο Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών Αμαρουσίου «Αγία Μαρίνα» τίμησε ο Σύλλογος Γυναικών «Αλκυονίδες» για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο