Το σύγχρονο Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου φιλοξένησε διαγωνισμό και επίδειξη skate με τη συμμετοχή αθλητών διεθνούς φήμης

Print Friendly, PDF & Email

Στις σύγχρονες και ασφαλείς, υψηλού επιπέδου υποδομές του skate Park Δήμου Αμαρουσίου φιλοξενήθηκε διαγωνισμός και επίδειξη Skate, με τη συμμετοχή τεσσάρων παγκόσμιων πρωταθλητών, των Cyril Jackson, Josef Scott, Dani Jenks και Antony Lopez.     

Οι φίλοι του αθλήματος είχαν την χαρά να απολαύσουν τους αγαπημένους τους αθλητές, που είναι ιδιαίτερη αγαπητοί στο skate κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη μετέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «το Skate Park του Δήμου μας έχει αναδειχθεί σε τόπο συνάντησης, ποιοτικής αναψυχής και άθλησης για τη νεολαία μας»,  υπογραμμίζοντας ότι «στο Μαρούσι είναι πλέον θεσμός η φιλοξενία σημαντικών εκδηλώσεων skate που προσελκύουν  το ενδιαφέρον αθλητών διεθνούς φήμης.»          

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Πατούλη για την υποστήριξη της εκδήλωσης, αλλά και για την πρωτοβουλία ανάπτυξης στο Μαρούσι του μεγαλύτερου Skate Park της Αττικής, ενός χώρου για τους νέους που ασχολούνται με αυτό το άθλημα.

 

Σχετικά αρχείαΤο σύγχρονο Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου φιλοξένησε διαγωνισμό και επίδειξη skate με τη συμμετοχή αθλητών διεθνούς φήμης _1

Μετάβαση στο περιεχόμενο