Το ναυαγοσώστη, εργαζόμενο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Π.Γεωργούλη τίμησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γ.Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης απονέμει τιμητική πλακέτα στο ναυαγοσώστη, εργαζόμενο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Π.Γεωργούλη, για τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει, σώζοντας από βέβαιο πνιγμό μέλος του Κολυμβητηρίου.
|download file .jpg 86Kb|


Τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια στο καθήκον τίμησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γεωργούλη, ναυαγοσώστη, Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής, εργαζόμενου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Ο κ.Γεωργούλης τον Απρίλιο του 2009 έσωσε από βέβαιο πνιγμό μέλος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Αντιλήφθηκε αμέσως το περιστατικό, το επανέφερε στην επιφάνεια και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έλθει το ασθενοφόρο.

Ο Δήμαρχος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Ιουλίου 2010, τόνισε ότι κάθε εργαζόμενος είναι ένας κρίκος της μεγάλης οικογένειας του Δήμου Αμαρουσίου. Σήμερα τιμούμε τον κ.Γεωργούλη για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει απονέμοντάς του συμβολικά τιμητική πλακέτα. «Το αυτονόητο δεν είναι αυτονόητο και εσύ το έκανες με τιμή» ανέφερε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον κ. Γεωργούλη.


Μετάβαση στο περιεχόμενο