Το Μαρούσι επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι

Print Friendly, PDF & EmailΟ αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Δ.Καρλαύτης, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι και ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Ν.Πέππας.
|download file .jpg 100Kb|


Ο πατέρας Εμμανουήλ και ο πατέρας Λάμπρος δωρίζουν στον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι ένα εικόνισμα της Θεοτόκου.
|download file .jpg 96Kb|


Το Μαρούσι και τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι  κ.Rowan Williams, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην χώρα μας.

Τον εκκλησιαστικό ηγέτη της εκκλησίας της Αγγλίας υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Δ.Καρλαύτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, ο πατέρας Λ.Ανδρεάκης και ο πατέρας Εμ.Δανδουλάκης.

Κατά την επίσκεψή του, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι ξεναγήθηκε στους χώρους της νεανικής εστίας του Αγίου Αθανασίου, ενώ αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τους εκπροσώπους του Δήμου Αμαρουσίου και τους ιερείς του Ναού. Ο κ. Williams δήλωσε εντυπωσιασμένος από το εύρος των δραστηριοτήτων της νεανικής εστίας του Αγίου Αθανασίου κι ευχήθηκε να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες ενορίες.

Τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμουρι συνόδευαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ.Αθανάσιος, εκπρόσωπος της εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες, ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης κ.Γαβιήλ και ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Αβύδου κ.Κύριλλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο