Το μήνυμα: «Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση», έδωσαν οι Ολυμπιονίκες Κλέλια Πανταζή και Μιχάλης Μουρούτσος στους μικρούς αθλητές του 13ου Αθλητικού Camp Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του προγράμματος « Kinder+Sport της εταιρείας Ferrero

Print Friendly, PDF & Email

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς αθλητές του 13ου Αθλητικού Camp  για τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού είχαν η διεθνής πρωταθλήτρια και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Πρωταθλητής Ελλάδας Μιχάλης Μπουρούτσος, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Kinder+Sport  της εταιρείας   Ferrero, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου.       

Κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, μίλησαν στα παιδιά για το σημαντικό ρόλο της άσκησης στην καθημερινότητά μας και τα παρότρυναν να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν. Φέρνοντας παραδείγματα  από προσωπικές εμπειρίες κατά την αθλητική τους σταδιοδρομία ενέπνευσαν τα παιδιά να ακολουθήσουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής και πέρασαν το μήνυμα ότι «ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση».

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, υπογράμμισε τη σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής να προάγει έμπρακτα, ιδιαίτερα στους νέους μας, τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής, μέσα από σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της Διοίκησης που και εφέτος η ferrero με το πρόγραμμα Kinder +Sport στηρίζει τον αθλητισμό, και φέρνει κοντά στα παιδιά καταξιωμένους αθλητές, που αποτελούν πηγή έμπνευσης και υγιή πρότυπα.       

 Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager, Ferrero Greece, δήλωσε σχετικά: «Βασική μέριμνα όλων μας στη Ferrero είναι να καταφέρουμε, μέσω του προγράμματος Kinder+Sport, να μυήσουμε τη μελλοντική γενιά των σημερινών παιδιών σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα  που συνεργαζόμαστε για 2η συνεχόμενη χρονιά με το Δήμο Αμαρουσίου και το Αθλητικό Camp, δίνοντας στα παιδιά ακόμα περισσότερα κίνητρα να είναι δραστήρια, γεμάτα ενέργεια και χαρά μέσω της φυσικής δραστηριότητας.

Το πρόγραμμα ‘Kinder+Sport’ αποτελεί ένα διεθνές πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την εταιρεία “Ferrero”, με στόχο την υποστήριξη της φυσικής δραστηριότητας στα νέα παιδιά. Πρόκειται για ένα από τα βασικά προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, που έχει σχεδιαστεί για να προωθεί τον ενεργό τρόπο ζωής, εμπνέοντας το δυναμικό παιχνίδι και την άθληση, με στόχο παιδιά και γονείς να εντάξουν την αθλητική δραστηριότητα στην καθημερινότητά τους. Οι αξίες του Kinder+ Sport συνοψίζονται: στην προαγωγή της φιλίας και του σεβασμού, της ενεργητικότητας και της διασκέδασης, της άμιλλας και του δίκαιου παιχνιδιού, της συμμετοχής και της ομαδικότητας, της προσπάθειας και της επιβράβευσης.       

Οι Ολυμπιονίκες μας προσέφεραν στα παιδιά ένα ιδιαίτερο Kinder+Sport δώρο, το  «Σακίδιο του Μικρού Αθλητή», ώστε να έχουν πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για ευχάριστες ώρες άθλησης και κίνησης.

Η συνεργασία του Kinder + Sport με το Δήμο Αμαρουσίου θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, με επιπλέον δράσεις και παρουσία γνωστών αθλητών.                          

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την εκδήλωση_1


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση_2


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο