Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μaroussi με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και σε συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει για τα φετινά Χριστούγεννα με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Αυτή η μεγάλη αγάπη που δέχεται από τα παιδιά πηγάζει πρώτα από τον ίδιο προς αυτά. Αυτή η μεγάλη αγάπη είναι και η κινητήριος δύναμη της πένας, του Ευγένιου Τριβιζά, που δημιουργεί φανταστικούς κόσμους και ήρωες όπως ακριβώς θα τους απολαύουμε σύντομα στο Μαρούσι.

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά και με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μaroussi ετοιμάζεται να μας εκπλήξει για τα φετινά Χριστούγεννα με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού.

Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρ και έντονο διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» εμπλουτισμένοι με νέες ενότητες μεταφέρονται στην Αθήνα –  μετά από μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή επιτυχία στην Θεσσαλονίκη – με νέες ενότητες, όπου η δημιουργική ομάδα DREAM WORKERS με τη συμμετοχή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών θα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους αξέχαστες εμπειρίες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου με αφορμή την παρουσίαση αυτού του μοναδικού θεματικού πάρκου στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο πολυποίκιλο έργου του Ευγένιου Τριβιζά και παράλληλα στην επιτυχία της HELEXPO για αυτή την συνεργασία.

«Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια μετά και την ενεργοποίηση του συμφώνου συνεργασίας μας, η HELEXPO MAROUSSI έχει αναλάβει προβεβλημένο ρόλο μέσα από σημαντικά, υπερτοπικού χαρακτήρα εκθεσιακά γεγονότα και έχει αναβαθμίσει το προφίλ της στην Αττική.

Με επίκεντρο τους παραμυθένιους κόσμους και ήρωες του Ευγένιου Τριβιζά, μετρ της ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας, θα στηθεί ένα πρωτότυπο θεματικό πάρκο και μουσείο που θα αποκαλύπτει σε μικρούς και μεγάλους τους μυστικούς κόσμους του αγαπημένου συγγραφέα.

Είχαμε την τύχη και στο παρελθόν να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας τον αγαπημένο λογοτέχνη και ήταν τόση η αγάπη που δέχθηκε από το πλήθος των παιδιών που ήταν ολοφάνερη η ξεχωριστή θέση που κατέχει στην καρδιά των παιδιών.
Αυτή η μεγάλη αγάπη που δέχεται από τα παιδιά πηγάζει πρώτα από τον ίδιο προς αυτά. Αυτή η μεγάλη αγάπη είναι και η κινητήριος δύναμη της πένας του, που δημιουργεί φανταστικούς κόσμους και ήρωες στους οποίους η παιδική φαντασία μπορεί να βρει το απόλυτο σημείο αναφοράς της. Έχει χτίσει έναν κώδικα επικοινωνίας με τα παιδιά ξεχωριστό, και έχει καταφέρει να αγγίξει την καρδιά τους, κατέληξε ο κ. Πατούλης. 

 

Σχετικά αρχείαΤο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μaroussi με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και σε συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει για τα φετινά Χριστούγεννα με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού (1)


Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μaroussi με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και σε συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει για τα φετινά Χριστούγεννα με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού (2)


Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μaroussi με την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και σε συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει για τα φετινά Χριστούγεννα με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου, Έλληνα δημιουργού (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο