Το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο αφιέρωμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ

Print Friendly, PDF & Email

Το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου συμμετείχε στην εβδομάδα αφιερώματος  του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, από το 1ο έως το τελευταίο έργο του μεγάλου μουσουργού.

Μεταξύ πολλών διακεκριμένων Ωδείων, το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου συμμετείχε  με μεγάλη επιτυχία στο μουσικό αφιέρωμα, το διήμερο 4 & 5 Μαρτίου 2017, με έργα για πιάνο από τους μαθητές των καθηγητριών Χριστίνας Παντελή και Έλενας Χριστοδούλου. 

Οι μαθητές Άρης Μηλιδάκης (invention για 2φωνές αρ.8), Στέργιος Θεοδώρου (μικρό πρελούδιο σε ντο ελάσσονα), Χαρά Βλαχάκη (άρια αρ.9), Γιώργος Σγούρδας (πρελούδιο αρ.6 σε ντο ελάσσονα BWV 971 2ο βιβλίο) και Γιάννης Λογιάδης (invention για 2 φωνές αρ.4) καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό για την άριστη εκτέλεση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κα Φωτεινή Κοσκόρου, καθώς και η μουσική σύμβουλος κα Ελένη Χοζού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίρει τους μαθητές, τις καθηγήτριες και τη Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου  για την άψογη συμμετοχή στο αφιέρωμα στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να επενδύει στη μουσική παιδεία των νέων μας και στην προαγωγή του πολιτισμού στην τοπική κοινωνία.

 

Σχετικά αρχείαΤο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο αφιέρωμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο