Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο «υποδέχεται» τη νέα χρονιά με την ολιστική ιατρική

Print Friendly, PDF & Email

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Αμαρουσίου ξεκινάει και πάλι έναν νέο κύκλο μαθημάτων με θέμα: Ολιστική Ιατρική.

 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Αμαρουσίου, (Βας. Σοφίας 9 και Δημητρίου Μόσχα), και ώρα 17:00 – 20:00.

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε πως «ένας νέος κύκλος ανοίγει στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο με ανέλπιστη συμμετοχή αφού οι συμμετοχές και η λίστα αναμονής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Αυτό δείχνει ότι οι πολίτες στηρίζουν τις προσπάθειες μας αφενός για γνώση και εμπειρίες, αφετέρου για καθετί καινούργιο και καινοτόμο που προσφέρουμε στους συμπολίτες μας.  

Είμαι πεπεισμένος πως και από αυτόν τον νέο κύκλο μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν όχι μόνο την γνώση αλλά και την ικανότητα να κατανοήσουν βαθύτερες έννοιες και νοήματα της ιατρικής που θα τους βοηθήσουν στην καθημερινότητα τους.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και θα ενθαρρύνουμε όλο και περισσότερους να συμμετέχουν δυναμικά στις προσπάθειες που κάνουμε αξιοποιώντας όλα τα υπάρχοντα μέσα για καλύτερα αποτελέσματα».

 

Για πληροφορίες σχετικά με το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη συντονισμού και οργάνωσης της ΚΕΔΕ και του Δήμου Αμαρουσίου κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2132038332 – 6944158100.

Μετάβαση στο περιεχόμενο