Το Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου αγκάλιασαν μαθητές και γονείς, ξεπερνώντας σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη χρονιά

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Αθλητικού Τμήματος, γονείς και μαθητές που συμμετέχουν στην 1η περίοδο του Αθλητικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου.
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου στο 11ο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου,που μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από υψηλής ποιότητας προγράμματα και δραστηριότητες.


Στην έναρξη της 1ης περιόδου του Αθλητικού Camp (από 17 έως 28 Ιουνίου 2013) παραβρέθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου κος Νικόλαος Πέππας.


Ο κος Πέππας μαζί με τις ευχές του για «Καλό Καλοκαίρι», ευχαρίστησε τους γονείς και τους μαθητές που αγκάλιασαν το Αθλητικό Camp, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος. «Ο Δήμος Αμαρουσίου σημείωσε βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της νέας γενιάς και θα συνεχίσει να προσφέρει την έμπρακτη υποστήριξή του στην εργαζόμενη μητέρα με την παροχή  ποιοτικών υπηρεσιών και προγραμμάτων.»


Τα παιδιά που συμμετέχουν στο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου με την καθοδήγηση των έμπειρων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και του προσωπικού του Αθλητικού Τμήματος, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο επιστημονικό πρόγραμμα θα γνωρίσουν και θα συμμετέχουν σε μία σειρά από αθλήματα όπως: κολύμβηση μπάσκετ, βόλεϋ, ποδόσφαιρο, Χαντ Μπολ,Τένις,Τοξοβολία, Ταε Κβον Ντο, Τζούντο κ.α.  Επίσης θα γνωρίσουν τους παραδοσιακούς χορούς της χώρας μας, καθώς και τη θεωρία και την ιστορία των αθλημάτων.                                                      


Η Β’ περίοδος του Αθλητικού Camp ξεκινά την 1η Ιουλίου κα θα διαρκέσει έως στις 12 Ιουλίου 2013. Θα ακολουθήσει η Γ΄Περίοδος από 15/ 7 έως 26/ 7 και η Δ’ Περίοδος από 26/8 έως 6/9/ 2013.

Μετάβαση στο περιεχόμενο