Το έργο και την προσφορά του Δ. Λινού εξήρε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε τιμητική εκδήλωση από το σύλλογο Χίων Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 152KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Επίτιμο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δ. Λινό, στην τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του στα σαράντα χρόνια της δικαστικής του σταδιοδρομίας.


|download file .jpg 119KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιο Σανιδά, στην εκδήλωση προς τιμήν του επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δ. Λινού.


Στην εκδήλωση προς τιμήν του Επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δημήτριου Λινού, απηύθυνε χαιρετισμό  ο Δήμαρχος  Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος εξήρε το έργο του κ. Λινού ως δικαστικός λειτουργός και ιδιαίτερα στο εισαγγελικό λειτούργημα.   

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χίων Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων στο Κτήμα Συγγρού, την Κυριακή 5 Απριλίου 2009, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του στα σαράντα χρόνια της δικαστικής του σταδιοδρομίας.          

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιος Σανιδάς, καθώς και ο Γενικός Επίτροπος Διοικητικών Δικαστηρίων κ. Πετρόπουλος, Αντιπρόεδροι και Αντιεισαγγελείς  του Αρείου Πάγου, Αρεοπαγίτες και Εισαγγελικοί λειτουργοί, πλήθος δικαστών και εισαγγελέων και ο Γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής. Επίσης ο βουλευτής Χίου Ιωάννης Κοσμίδης.   

Την προσωπικότητα και το έργο του τιμωμένου, που φέρει την καταγωγή του από τη Χίο παρουσίασε ο Αρεοπαγίτης και Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου. 


Μετάβαση στο περιεχόμενο