Το έργο ασφαλτόστρωσης στην Πολεοδομική Ενότητα του Κέντρου στην οδό Βασ. Όλγας επιθεώρησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Το έργο ασφαλτόστρωσης στην Πολεοδομική Ενότητα  του Κέντρου στην οδό Βασ. Όλγας  για την ανακατασκευή του οδοστρώματος στο τμήμα από Αριστοτέλους έως Π. Κυριακού επιθεώρησε  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαΐου 2016, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Κόκκαλη.

Το έργο αυτό, όπως και τα αντίστοιχα έργα ασφαλτόστρωσης  στις Πολεοδομικές Ενότητες Αναβρύτων, Σωρού, Νέου Αμαρουσίου, είναι αποτέλεσμα διεκδίκησης του Δημάρχου Αμαρουσίου από το Υπουργείο Μεταφορών προ τριετίας για τη χρηματοδότηση έργων οδοποιίας στην πόλη με το ποσόν των 300 χιλιάδων ευρώ, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια. 

Με την ευκαιρία της έναρξης των έργων ασφαλτόστρωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
«Περιμένουμε από την Περιφέρεια με ίδιους πόρους να ασφαλτοστρώσει τις οδούς του Δήμου που ανήκουν στην αρμοδιότητά της. Τις οδούς Πεντέλης, Περικλέους- Λ. Δημοκρατίας, Χατζηαντωνίου και Όθωνος. 
Ας καταλάβουν ότι διαχειρίζονται τα δικά μας χρήματα, δηλαδή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού, τα οποία με ίσο τρόπο θα πρέπει να κατανέμονται στους Δήμους. Μέχρι αυτή τη στιγμή, αυτό δεν το έχουμε δει ακόμη.»

Τα έργα ασφαλτόστρωσης συνεχίζονται σήμερα το βράδυ στην Π.Ε. του Νέου Αμαρουσίου στην οδό Σισμανογλείου, στο τμήμα από την είσοδο Νοσοκομείου ως Καλπακίου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από το έργο ασφαλτόστρωσης στην οδό Βασ.Όλγας


Στιγμιότυπο 2 από το έργο ασφαλτόστρωσης στην οδό Βασ.Όλγας

Μετάβαση στο περιεχόμενο