Το έργο «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 212 Kb|


18 – 19 Ιουνίου 2011, ώρα 9:00 μ.μ. Πλατεία Ηρώων


Το θεατρικό τμήμα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου παρουσιάζει το σημαντικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, «Το μεγάλο μας τσίρκο», το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 και ώρα 9:00 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων, δίπλα στη Δημοτική Πινακοθήκη ( Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι).

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αξέχαστου «πατριάρχη» της Νεοελληνικής Δραματουργίας Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Ο σκηνοθέτης και δάσκαλος της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Αντώνης Περπινιάς στο σημείωμά του αναφέρει «…το έργο που αφύπνισε το λαό το 1973, έρχεται και σήμερα πικρό μα την αλήθεια, να μας δημιουργεί τις ίδιες φορτίσεις. Καταπιαστήκαμε με κάτι δύσκολο. Να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν 50 άνθρωποι. Κι όμως όλες και όλοι το αποδεικνύουν πάνω στη σκηνή ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε συλλογικά…»

Ο κ. Περπινιάς ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη που έδωσε και εφέτος τη δυνατότητα στους δημότες να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Επίσης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα και τους εργαζόμενους για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Συντελεστές του θεατρικού έργου, σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, είναι η Μ. Μπακοπούλου (Αγωγή Λόγου – Ορθοφωνία), η Β. Νίκα (Διδασκαλία τραγουδιών), μαζί με τον Θ. Πάτσιο (μουσικοί). Την επιμέλεια του προγράμματος έχει η Ειρήνη Ματζάκου.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο