Το «Κύπελλο Ελλάδας 2013» κατέκτησε η Μαρουσιώτικη Ομάδα Μπέιζμπολ Ανδρών

Print Friendly, PDF & Email 
Στιγμιότυπα από την απονομή των μεταλλίων στους αθλητές της ομάδας μπέιζμπολ ανδρών «Α.Σ.Μαρούσι 2004» από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την  κατάκτηση του «Κυπέλου Ελλάδας 2013». Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ. Γ. Μιχελάκη, τον  Πρόεδρο της Ομάδας Μπέιζμπολ Ανδρών Χρ. Πανάρετο, τον προπονητή της Ομάδας Κ. Λεμπέση και αθλητές κατά την απονομή του κυπέλου, ως μία κίνηση επιβράβευσης για την σημαντική διάκριση της ομάδας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συγχαίρει τον προπονητή της Ομάδας Κ. Λεμπέση για τη σημαντική επιτυχία της ομάδας.      


 


Κύπελο και μετάλλια απένειμε στους αθλητές ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ως επιβράβευση για τη μεγάλη αθλητική επιτυχία τους

Την ομάδα μπέιζμπολ ανδρών «Α.Σ.Μαρούσι 2004» τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης για τη μεγάλη αθλητική επιτυχίας της, που είναι η κατάκτηση του «Κυπέλου Ελλάδας 2013», με την οποία έκανε υπερήφανη της πόλη του Αμαρουσίου και τους φιλάθλους της.


Η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί στις αξιόλογες επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, η οποία σημειώνει σταθερή ανοδική πορεία, έχοντας ανακηρυχθεί επτά φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδας.       
   
Ο κος Πατούλης υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά τους αθλητές, τον προπονητή, τα μέλη του Δ.Σ. και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχίας της ομάδας στο γραφείο του στο Δημαρχείο, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ Ελλάδας κου Αθανάσιου Ζησιμόπουλου και του βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ. κου Γιάννη Μιχελάκη.          
« Σας συγχαίρω θερμά για την κατάκτηση της κορυφής στο άθλημα του Μπέιμπολ. Για μία ακόμη φορά κάνατε υπερήφανη την πόλη μας.Με τη διάκρισή σας συμβάλετε ώστε το Μαρούσι να πρωτοπορεί και στα αθλητικά δρώμενα της χώρα μας. Αποτελείται παρακαταθήκη σε έμψυχο δυναμικό για το μέλλον της πόλη μας και λαμπρό παράδειγμα για τη νεολαία μας. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά είμαστε στο πλευρό σας, παρέχοντας σας την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή μας στην αθλητική σας προσπάθεια. Σας εύχομαι πολλές και λαμπρές ακόμη επιτυχίες» σημείωσε ο κος Πατούλης απευθυνόμενος στους αθλητές της Ομάδας ανδρών του Μπέιζμπολ.


Ακολούθησε η απονομή μεταλλίου σε καθένα από τους αθλητές και κυπέλου από το Δήμαρχο Αμαρουσίου σε μία συμβολική κίνηση επιβράβευσης για την λαμπρή νίκη της ομάδας.


Στη βράβευση παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Ομάδας κος Χριστόδουλος Πανάρετος, ο Αντιπρόεδρος κος Νικόλαος Σκιαδάς, ο Γ.Γ. της Ομάδας κος Νικόλαος Δεπούτης και ο προπονητής της ομάδας κος Κώστας Λεμπέσης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο