Τους 21 νέους εργαζόμενους που θα στελεχώσουν την Υπηρεσία Καθαριότητας καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είμαστε κρίκοι της ίδιας αλυσίδας και ο καθένας έχει έναν ρόλο. Έχουμε όμως την ίδια στόχευση που είναι η εξυπηρέτηση της πόλης και των πολιτών της.

Τους εικοσιένα (21) εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου με οκτάμηνες συμβάσεις πλήρους απασχόλησης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016. 

Καλωσορίζοντας τους νέους εργαζόμενους του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε την ανθρώπινη σχέση που διέπει τη Διοίκηση και τον ίδιο προσωπικά με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, ως μέλη της ίδιας οικογένειας.

«Είμαστε κρίκοι της ίδιας αλυσίδας και ο καθένας έχει έναν ρόλο. Έχουμε όμως την ίδια στόχευση που είναι η εξυπηρέτηση αυτής της πόλης και των πολιτών της.
Ζητάμε το αυτονόητο στον τομέα που αναλαμβάνετε, που είναι να παραμένει η πόλη μας καθαρή.
Θα είμαστε αρωγοί σε εσάς και τις οικογένειες σας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε, γιατί αυτό σημαίνει ότι είμαστε μέλη της ίδιας οικογένειας, που λέγεται Μαρούσι.
»

Παράλληλα ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη βούληση, ότι είναι υπέρ της σταθερής εργασίας των εργαζομένων,  αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην επιτυχή παρέμβαση ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ για την παράταση των συμβάσεων των οκταμήνων του προηγούμενου έτους, μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους.
Υπογράμμισε επίσης ότι έχει τεθεί στους αρμοδίους και θα εξετασθεί σε νομικό επίπεδο το ζήτημα της μετακίνησης των εργαζομένων  που διαμένουν σε άλλη πόλη, από αυτή που εργάζονται.

«Σας τιμούμε και σας καλωσορίζουμε και από σήμερα ανήκετε στο ανθρώπινο δυναμικό  του Δήμου Αμαρουσίου» κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Στη συνάντηση παρίσταντο επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Νικόλαος Κάββαλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου και η Διοίκηση της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου. 

 

Σχετικά αρχείαΤους 21 νέους εργαζόμενους που θα στελεχώσουν την Υπηρεσία Καθαριότητας καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο