Τους συμμετέχοντες στα προγράμματα ξένων γλωσσών που ξεκινά ο Δήμος Αμαρουσίου για κατοίκους και εργαζομένους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την υποδοχή των σπουδαστών με τους δημοτικούς συμβούλους Δ. Καρλαύτη, Ευ. Κάββαλο, και συνεργάτες.


 


Τους περισσότερους από 150 συμμετέχοντες στα προγράμματα ξένων γλωσσών που ξεκίνησε η Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου για τους κατοίκους και τους εργαζομένους του Δήμου, καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες.


«Τα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών απευθύνονται σε κατοίκους της πόλης, με ειδική πρόβλεψη για μειωμένο κόστος για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Είναι μία καλή ευκαιρία για να μάθουν όσοι δεν γνωρίζουν, για να θυμηθούν όσοι έχουν ξεχάσει, για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Θέλουμε με κάθε τρόπο να προσφέρουμε δημιουργικές διεξόδους στους κατοίκους της πόλης μας και ευκαιρίες να ενισχύουν τα προσόντα τους στις δύσκολες αυτές εποχές» σημείωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.


Παρόντες στην εκδήλωση υποδοχής των σπουδαστών των τμημάτων ξένων γλωσσών ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, και Ευάγγελος Κάββαλος, καθώς και συνεργάτες του προγράμματος που ενημέρωσαν τους σπουδαστές για τις λεπτομέρειες του προγράμματος.


Τα τμήματα ξένων γλωσσών που μόλις ξεκίνησαν αφορούν σε εκμάθηση αρχαρίων και προχωρημένων στην αγγλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική και γαλλική γλώσσα και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου 2013.


Αντίστοιχα, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν και σεμινάρια Η/Υ για την προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και την απόκτηση διπλώματος ECDL στις ενότητες Windows, Word, Excel, Internet, και Ms Outlook.


Μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.


Οι αιτήσεις τόσο για τα τμήματα ξένων γλωσσών όσο και για τα τμήματα Η/Υ συνεχίζονται με την προσκόμιση της ARTEMIS CARD ή λογαριασμό ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης ή κάτοικος Αμαρουσίου, καθώς και την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στις περιπτώσεις εκείνες που ο ενδιαφερόμενος ανήκει σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.


Για περισσότερες πληροφορίες και για κατάθεση των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 213 2038083  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 9 π.μ. έως 3 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο