Τους συμμετέχοντες μαθητές των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου στον πανελλήνιο αντικαρκινικό έρανο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνη Παρτσινέβελο, καλωσορίζοντας τους μαθητές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με μαθητές που υποστήριξαν με τη συμμετοχή τους τον αντικαρκινικό έρανο.


 


Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από τα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου και υπό το συντονισμό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου διεξήχθη ο πανελλήνιος αντικαρκινικός έρανος στο Μαρούσι. Τους συμμετέχοντες μαθητές υποδέχτηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δίνοντας το πράσινο φως για την έναρξη της προσπάθειάς τους.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, προλόγισε την εκδήλωση ευχαριστώντας θερμά τα σχολεία για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση του Δήμου και τους μαθητές για την ενεργό συμμετοχή τους στη διαδικασία ενίσχυσης του έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. «Σε αυτές τις δύσκολες για το αγαθό της Υγείας εποχές και με ένα Κράτος που αδυνατεί να ανταποκριθεί, η συμμετοχή σας στη στήριξη των ασθενών με καρκίνο είναι αξιέπαινη και πολύτιμη» σημείωσε ο κ. Πατούλης.


Την οργάνωση και το συντονισμό της διαδικασίας διεξαγωγής του αντικαρκινικού εράνου στις γειτονιές, στις οικίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου, είχε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Παρτσινέβελος, και Πρόεδρος του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρίας στο Μαρούσι, με τη συμμετοχή του προσωπικού της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.


Παρών στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο