Τους πρώτους εργαζομένους πλήρους απασχόλησης για πέντε μήνες σε υπηρεσίες του Δήμου υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την πρώτη ομάδα από τους 177 εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στο Δήμο Αμαρουσίου  με πεντάμηνες συμβάσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο προγράμματος  Κοινωφελούς χαρακτήρα, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015.

Στη συνάντηση συμμετείχαν 83 εργαζόμενοι, παρουσία επίσης του Γενικού Γραμματέα κ. Μιχάλη Χρηστάκη και των Αντιδημάρχων Δημήτρη Καρλαύτη, Ρένας Χαλιώτη και  Γεώργιου Ζήκου.

Ο Δήμαρχος, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τους  νέους εργαζόμενους υπογράμμισε την ειλικρινή σχέση που διέπει τη Διοίκηση με τους εργαζόμενους του Δήμου. 
«  Στο Μαρούσι,  Διοίκηση και εργαζόμενοι είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και θα θέλαμε να έχουμε  και  μεταξύ μας μία ειλικρινή σχέση. Προπάντων να γνωρίζετε ότι θα είμαστε αρωγοί σε εσάς και τις οικογένειές σας σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Ο καθένας θα καταταγεί σε αντίστοιχη υπηρεσία ανάλογα με τα προσόντα του και σας υπόσχομαι ότι θα επιδιώξω ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ με εισήγησή μου προς τον αρμόδιο Υπουργό, οι πεντάμηνες συμβάσεις να γίνουν δεκάμηνες, ώστε να συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και  να μην απομακρυνθείτε  μόλις εγκλιματιστείτε στο υπηρεσιακό περιβάλλον.  Σας καλωσορίζουμε στο Δήμο Αμαρουσίου και σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο σας.»

Η τοποθέτηση των  83 εργαζόμενων θα γίνει στις υπηρεσίες του Δήμο Αμαρουσίου από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1


Στιγμιότυπο 2

Μετάβαση στο περιεχόμενο