Τους νεοπροσληφθέντες εργαζομένους του Σ.Π.Α.Π υποδέχτηκε η Διοίκηση στο επίσημο καλωσόρισμα του Συνδέσμου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailO Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου και Δήμαρχο Βριλησσίων Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, και αριστερά με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχο Διονύσου Κυριάκο Κοντάκη, Δημοτικό Σύμβουλο Πεντέλης, Βλάση Σιώμο, και δεξιά το Δημοτικό Σύμβουλο Πεύκης Λυκόβρυσης Παναγιώτη Μπόλλα.
|download file .jpg 193 Kb|Τους 66 συμβασιούχους του Σ.Π.Α.Π υποδέχτηκε η Διοίκηση του Συνδέσμου σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
|download file .jpg 186 Kb|


Το χαρακτήρα συνάντησης γνωριμίας των νεοπροσληφθέντων εργαζομένων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) με τη Διοίκηση και τους επιχειρησιακούς υπευθύνους, είχε η εκδήλωση για την επίσημη υποδοχή τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Τους συμβασιούχους που θα απασχοληθούν στην πυροφύλαξη στους Δήμους μέλη και σε άλλες θέσεις ευθύνης στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου στην Πεντέλη, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Σ.Π.Α.Π Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Κυριάκο Κοντάκη, Βλάση Σιώμο και Παναγιώτη Μπόλλα.


Τους 66 συμβασιούχους που και, επισήμως, πλέον αναλαμβάνουν καθήκοντα πυροφύλαξης και άλλες αρμοδιότητες, καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Πατούλης. «Με χαρά σας υποδεχόμαστε στην οικογένεια του Σ.Π.Α.Π. Ο ρόλος σας είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια του Συνδέσμου για την προστασία των εναπομίναντων δασών της Πεντέλης. Βασιζόμαστε σε εσάς και σε μία καλή συνεργασία μαζί σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Συνδέσμου θα βρίσκεται στο πλευρό σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε», ανάφερε και τους κάλεσε όλους να δώσουν το «παρών» στο 2ο εθελοντικό πότισμα που διοργανώνει ο Σ.Π.Α.Π την Κυριακή 31 Ιουλίου στις περιοχές «Νοσοκομείο Παίδων» και «Ιταλικά Οχυρά» στην Πεντέλη.


Τους συμβασιούχους καλωσόρισαν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωαννίδης, και τα υπόλοιπα παρόντα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Μία σύντομη εκπαίδευση προς τους συμβασιούχους σχετικά με τη χρήση του ασυρμάτου, πραγματοποίησε ο υπεύθυνος του Κέντρου Επιχειρήσεων Βλάσης Σιώμος. Λεπτομέρειες σχετικά με τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις αλλά και τις προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνουν εν ώρα εργασίας, παραχώρησαν ο Υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και ο Υπεύθυνος Υγειονομικών Υπηρεσιών του Σ.Π.Α.Π Στέφανος Τσιπουράκης, που, επίσης, συμμετείχαν στη συνάντηση.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της υπογραφής των συμβάσεων των 66 εργαζομένων την Παρασκευή 22 Ιουλίου, στους εργαζομένους του Σ.Π.Α.Π παραδόθηκε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τη φυσιογνωμία, την αποστολή και τις δράσεις του Σ.Π.Α.Π., ενώ τους διανεμήθηκαν, επίσης, ρούχα με τα διακριτικά του Σ.Π.Α.Π και οι ασύρματοι που θα χρησιμοποιούν στην επικοινωνία τους με το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου.


Μετάβαση στο περιεχόμενο