Τους μαθητές κιθάρας του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο Πολύδροσο συνεχάρη για το εξαιρετικό τους επίπεδο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον υπεύθυνο των τμημάτων κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Ευ. Μπουντούνη, και τον καθηγητή κιθάρας Ν. Σακελλαρίου, ενώ προσφέρει βιβλία και τετράδια μουσικής στους μαθητές κιθάρας του Παραρτήματος Πολυδρόσου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου π. Λάμπρο Ανδρεάκη, τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φ. Κοσκόρου, τη συνεργάτη της Ε. Χοζού, τους καθηγητές κιθάρας του Παραρτήματος του Ωδείου στο Πολύδροσο Ν. Σακελλαρίου, και Χρ. Πολυκρέτη, και τους 80 μαθητές κιθάρας.


 


Το σεμινάριο κιθάρας για τους 80 μαθητές του τμήματος κιθάρας του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στη Νεανική Εστία του Ι. Ν Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου που πραγματοποίησε ο υπεύθυνος των τμημάτων κιθάρας του Ωδείου Ευάγγελος Μπουντούνης, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συγχαίροντας τους μαθητές για τη δεξιοτεχνία τους αλλά και τους καθηγητές για τις προσπάθειές τους και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δουλειάς τους.


Στο πλαίσιο του σεμιναρίου ο Ευάγγελος Μπουντούνης, υπέδειξε στους μαθητές τρόπους για να βελτιώσουν την τεχνική τους και συνεχάρη τους καθηγητές κιθάρας του Παραρτήματος για την πρόοδο των παιδιών και την αξιόλογη δουλειά τους.


Στην παρουσίαση που ακολούθησε, οι μικροί μαθητές ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων, επίσης, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νίκο Πέππα, τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου π. Λάμπρο Ανδρεάκη, τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου, τη συνεργάτη της Ελένη Χοζού, τους καθηγητές κιθάρας του Παραρτήματος του Ωδείου στο Πολύδροσο Νεκτάριο Σακελλαρίου, και Χριστίνα Πολυκρέτη, και τους ιερείς του Ιερού Ναού π. Μιχαήλ και Εμμανουήλ.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στο χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά, τον Ευ. Μπουντούνη, τους καθηγητές του Παραρτήματος για το έργο τους, αλλά και τον π. Λάμπρο Ανδρεάκη, γιατί χάρη στη δραστηριοποίησή του η Νεανική Εστία Πολυδρόσου είναι μία ζωντανή κυψέλη παραγωγής πολιτισμού.


«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των μαθητών που αγαπούν τη μουσική. Ο πολιτισμός στο Μαρούσι δεν έχει όρια. Αντίθετα όλοι και μαθητές και από άλλες περιοχές, είναι ευπρόσδεκτοι. Σεβόμενοι την αγάπη τους για τη μουσική και τις θυσίες των γονιών τους για να τους προσφέρουν μουσική παιδεία, θα συνεχίσουμε με κάθε μέσο να στηρίζουμε τον πολιτισμό στην πόλη μας και να τον διατηρούμε σε πρώτη προτεραιότητα» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


Ο Δήμαρχος ανανέωσε το μουσικό ραντεβού με τους μικρούς κιθαρίστες στη μεγάλη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με χριστουγεννιάτικες μελωδίες που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας.


Από μέρους του Παραρτήματος, του π. Λάμπρου, και των μαθητών εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο για την ηθική και υλική υποστήριξη του έργου της Νεανικής Εστίας Πολυδρόσου.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την προσφορά σε κάθε μαθητή αλλά και στη Βιβλιοθήκη του Παραρτήματος Πολυδρόσου δωρεάν μουσικών βιβλίων του Ευ. Μπουντούνη, και μουσικών τετραδίων, ευγενική χορηγία του οίκου Παπαγρηγορίου – Νάκα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο