Τους καλύτερους skaters από την Ελλάδα και την Κύπρο και πλήθος θεατών φιλοξένησε το σύγχρονο Skatepark του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τους καλύτερους skaters από την Ελλάδα και την Κύπρο και πλήθος θεατών  φιλοξένησε το σύγχρονο Skatepark  του Δήμου Αμαρουσίου για τον απόλυτο street skate διαγωνισμό της Vans Shop Riot Greece,τελευταία στάση της πριν το μεγάλο τελικό στο Μιλάνο.

Στους νικητές απονεμήθηκαν χρηματικά έπαθλα και εισιτήρια για το μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό του θεσμού, στις 26 -28 Οκτωβρίου, όπου τα καλύτερα skateshops όλης της Ευρώπης θα διαγωνισθούν για το μεγάλο έπαθλο.

Το χαιρετισμό του  Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη μετέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη.

«Στο Μαρούσι έχει γίνει πλέον θεσμός η φιλοξενία σημαντικών εκδηλώσεων στις σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υποδομές του Skate Park του Δήμου μας που προσελκύουν το ενδιαφέρον αθλητών διεθνούς φήμης, καθώς και των νέων της πόλης μας που ασχολούνται με το Skate.
Συγχαίρουμε τη
Vans, έναν από τους σημαντικότερους street skate θεσμούς της Ευρώπης για την ευκαιρία που δίνει στους συμμετέχοντες να αναδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητές του.

Σας ευχαριστούμε επίσης θερμά για την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά σας προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας με την παραχώρηση χρηματικού ποσού στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον τελικό του Ευρωπαϊκού θεσμού.»

Στο τέλος της βραδιάς, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια του θεσμού ανά την Ευρώπη, ο διαγωνισμός έκλεισε με live acts με τους Despite Everything και Day Oof  να ανεβαίνουν στη σκηνή για μια μουσική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στους παρευρισκόμενους.

 

Σχετικά αρχείαΤους καλύτερους skaters από την Ελλάδα και την Κύπρο και πλήθος θεατών φιλοξένησε το σύγχρονο Skatepark του Δήμου Αμαρουσίου_1


Τους καλύτερους skaters από την Ελλάδα και την Κύπρο και πλήθος θεατών φιλοξένησε το σύγχρονο Skatepark του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο