Τους καθηγητές των πολιτιστικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου συνάντησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, και τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φ. Κοσκόρου.Τους καθηγητές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης.


 


Με τους καθηγητές των πολιτιστικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, συνομίλησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης της νέας καλλιτεχνικής περιόδου.


Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πατούλης, σημείωσε ότι ο πολιτισμός ανέκαθεν ήταν και παραμένει προτεραιότητα για τη Διοίκηση του Δήμου, και απέδωσε τα εύσημα στους δασκάλους του Κέντρου και του Δημοτικού Ωδείου που σταθερά τα τελευταία χρόνια με την προσπάθεια και το ζήλο τους έχουν συμβάλει σημαντικά στην κατεύθυνση της άνθισης της πολιτιστικής δημιουργίας στο Μαρούσι.


«Χάρη στη δική σας προσπάθεια αλλά και στην αγάπη με την οποία περιβάλλεται την τέχνη σας, πολλοί συμπολίτες μας έχουν βρει δημιουργικές διεξόδους για αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους στα δεκάδες προγράμματα πολιτισμού που τους φέρουμε στη διάθεσή τους. Παρά την αντίξοη οικονομική συγκυρία, κάθε άλλο παρά έχουμε συρρικνώσει τις πολιτιστικές επιλογές που προσφέρουμε στους Μαρουσιώτες. Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει σε άλλους δήμους όπου τα τμήματα πολιτισμού φθίνουν, εμείς συνεχίζουμε να προσφέρουμε μία πλειάδα από προγράμματα καλλιτεχνικής δημιουργίας υψηλής ποιότητας. Θέλουμε ως άνθρωποι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου με τον ίδιο ζήλο να συνεχίσετε να εργάζεστε προς την κατεύθυνση της ενθάρρυνσης και άλλων συνανθρώπων μας να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας πολιτισμού του τόπου μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, και η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο