Τους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης των προγραμμάτων του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 παιδιών, ανάμεσά τους και παιδιά με ειδικές ικανότητες, πραγματοποιήθηκαν οι εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης των προγραμμάτων του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της φετινής αθλητικής χρονιάς. Τις προσπάθειες των παιδιών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που πραγματοποίησε και τις απονομές στις αγωνιστικές κατηγορίες.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τα προνήπια και νήπια που παρουσίασαν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες στη μικρή πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου. Ακολούθησαν οι αγώνες των προγραμμάτων Special Olympics και των τμημάτων παιδιών με ειδικές ικανότητες του Δήμου υπό την επίβλεψη των προπονητών τους Γιάννη Τσιώκου, και Μαρίας Δεληγιάννη. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν τα μικρά παιδιά με σανίδα. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν μετάλλιο και δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.

Στο κανονικό αγωνιστικό πρόγραμμα, παιδιά ηλικίας από 4 έως 15 ετών, επιδόθηκαν σε αγώνες ελεύθερου, ύπτιου και πρόσθιου. Στους τρεις πρώτους ανά κατηγορία απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ όλοι έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής.

Στους αγώνες παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τις δεξιότητες και επιδόσεις τους στο κολύμπι και ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν με τις επιλογή τους τα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου.

Τους αθλητές κολύμβησης προπόνησαν κατά την αθλητική περίοδο 2014 – 2015 οι καθηγητές φυσικής αγωγής Ελένη Στεφανιδάκη, Μαρία Παράσχου, Βιβή Τούντα, Μαρία Καλμπένη, Γιάννης Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνα Παραδείση.

Το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου ευχαριστεί θερμά τον ιατρό Νεκτάριο Μπρέγιαννη, για την εθελοντική παρουσία του κατά τη διάρκεια των αγώνων προκειμένου για την ασφάλεια των κολυμβητών, όπως και το προσωπικό του Δημοτικού ασθενοφόρου για την ετοιμότητα σε κάθε ενδεχόμενο.

Παρόντες στους αγώνες, ήταν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές των αγωνιστικών κατηγοριών και στους αθλητές με ειδικές ικανότητες.(1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές των αγωνιστικών κατηγοριών και στους αθλητές με ειδικές ικανότητες.(2)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές των αγωνιστικών κατηγοριών και στους αθλητές με ειδικές ικανότητες.(3)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές των αγωνιστικών κατηγοριών και στους αθλητές με ειδικές ικανότητες.(4)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές των αγωνιστικών κατηγοριών και στους αθλητές με ειδικές ικανότητες. (5)


Στιγμιότυπα από τους αγώνες και τις επιδείξεις στο δημοτικό κολυμβητήριο. (1)


Στιγμιότυπα από τους αγώνες και τις επιδείξεις στο δημοτικό κολυμβητήριο.(2)


Στιγμιότυπα από τους αγώνες και τις επιδείξεις στο δημοτικό κολυμβητήριο.(3)


Στιγμιότυπα από τους αγώνες και τις επιδείξεις στο δημοτικό κολυμβητήριο.(4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο