Τους εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στην υπηρεσία Καθαριότητας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Τους εργαζόμενους που θα απασχοληθούν με οκτάμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην υπηρεσία Καθαριότητας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβούλιου του Δημαρχείου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής κ. Γεώργιου Ζήκου, του Γενικού Γραμματέα κ. Μιχάλη Χρηστάκη, της Διευθύντριας Διοίκησης & Ανθρώπινού Δυναμικού κας Μαρίας Θώδα, της Τμηματάρχου Ανθρώπινου Δυναμικού κας Μαρίας Λαζαρίδου και εργαζομένων στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απευθυνόμενος  στους εργαζόμενους τους ανέφερε ότι αποτελούν μέλη της μεγάλης οικογένειας των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου, υπογραμμίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε ότι χρειασθούν. Παράλληλα, τους ζήτησε να εργασθούν με συνέπεια, ζήλο και αποτελεσματικότητα για την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας, ώστε όλοι μας να είμαστε χρήσιμοι και ωφέλιμοι στην τοπική κοινωνία.
 

Ακολούθως οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους σχετικά με τις διαδικασίες εγκατάστασης και ανάληψης  των νέων καθηκόντων τους, που ξεκινούν από αύριο Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνάντηση των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στην υπηρεσία Καθαριότητας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.


Στιγμιότυπο 2 από τη συνάντηση των εργαζομένων που θα απασχοληθούν στην υπηρεσία Καθαριότητας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο