Τους εθελοντές γιατρούς του Δημοτικού Πολυιατρείου τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε ειδική εκδήλωση

Print Friendly, PDF & Email

Για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών τους στους κατοίκους του Αμαρουσίου τίμησε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της νέας χρονιάς.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τους περισσότερους από 120 εθελοντές που βρέθηκαν στη γιορτή και προσφέρουν αφιλοκερδώς στις υπηρεσίες τους στους κατοίκους της πόλης που χρήζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αλλά δεν έχουν τα μέσα για να την εξασφαλίσουν, αλλά και συμμετέχουν σε σειρά προγραμμάτων πρόληψης της Υγείας των παιδιών και ενηλίκων του Δήμου.

«Χάρη σε εσάς και στην πολυετή προσφορά σας έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από υγειονομική φροντίδα να έχει πρόσβαση στο φάρμακο και στη θεραπεία του. Αλλά και βάζοντας μπροστά την πρόληψη από τη θεραπεία μέσα από σειρά προγραμμάτων πρόληψης της Υγείας για παιδιά και ενηλίκους, καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να διατηρείτε την καλή κατάσταση της Υγείας των συμπολιτών μας».

Παρούσες ήταν, επίσης, η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Ελένη Λέκκα, και η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου.

 

Σχετικά αρχείαΤους εθελοντές γιατρούς του Δημοτικού Πολυιατρείου τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε ειδική εκδήλωση_1


Τους εθελοντές γιατρούς του Δημοτικού Πολυιατρείου τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε ειδική εκδήλωση_2


Τους εθελοντές γιατρούς του Δημοτικού Πολυιατρείου τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε ειδική εκδήλωση_3


Τους εθελοντές γιατρούς του Δημοτικού Πολυιατρείου τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε ειδική εκδήλωση_4


Τους εθελοντές γιατρούς του Δημοτικού Πολυιατρείου τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε ειδική εκδήλωση_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο