Τους ασκούμενους φοιτητές που απασχολούνται σε υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου καλωσόρισε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, στη συνάντηση υποδοχής με τους ασκούμενους φοιτητές.
|download file .jpg 85KB|


Φοιτητές από διάφορες σχολές των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι) του Νομού Αττικής και της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε) που επί έξι μήνες θα απασχολούνται σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιώντας την πρακτική τους άσκηση στο πλαίσιο των σπουδών τους, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλη Χρηστάκη, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, καλωσόρισε τους δέκα φοιτητές στο Δήμο και τους ευχήθηκε μία αμοιβαία εποικοδομητική για το Δήμο και τους ιδίους επαγγελματική εμπειρία καθώς και καλή σταδιοδρομία με την ολοκλήρωση των σπουδών τους.


«Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει πάγια τακτική να αποδέχεται τα αιτήματα φοιτητών από Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι της χώρας με στόχο την αξιοποίηση των προσόντων της νέας γενιάς και τη μετάδοση της εμπειρίας από τις δημοτικές υπηρεσίες και τα εξειδικευμένα στελέχη τους σε αυτούς» σημείωσε ο κ. Πατούλης.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο