Τους αθλητές Special Olympics βράβευσε ο Ροτοριανός Όμιλος Πεντέλης, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ χαιρετίζει τη βραδιά. Στο πλευρό του ο αθλητής Special Olympics Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.
|download file .jpg 162KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε αθλητές των Special Olympics και μέλη του Ροτοριανού Ομίλου Πεντέλης.
|download file .jpg 226KB|


Κοντά στους αθλητές των Special Olympics στην ειδική βραδιά που διοργάνωσε προς τιμή τους ο Ροταριανός Όμιλος Πεντέλης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στην εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα, τα μέλη των Special Olympics επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Πατούλη. Εκείνος με τη σειρά του συνεχάρη τους Έλληνες αθλητές Special Olympics για την προσπάθειά τους στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και προσέθεσε: «εμείς έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι βρισκόμαστε κοντά σας, στηρίζουμε την προσπάθειά σας και με πρωτοβουλίες όπως η δημιουργία του πάρκου Special Olympics «Ευνίκη» ενισχύουμε το κίνημα των Special Olympics και συμμετέχουμε στη διάδοσή του».


Ανάμεσα στους βραβευθέντες αθλητές και ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, χρυσός Ολυμπιονίκης των Special Olympics, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για την παρουσία του στην τιμητική αυτή βραδιά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο