Τους αγώνες του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Η ομάδα «Lakers» αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στους αγώνες καλαθοσφαίρισης των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος, με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αθλητικής περιόδου, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά.

Τους αγώνες του πρωταθλήματος  παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίροντας τόσο τη νικήτρια ομάδα, όσο και όλα τα παιδιά για την όμορφη προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στους αγώνες.
Επίσης ο κ. Πατούλης ως γονιός επικρότησε με το χειροκρότημά του την προσπάθεια του γιού του Αλέξανδρου που συμμετείχε στους αγώνες με την πρωταθλήτρια ομάδα.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου για το αξιόλογο αθλητικό έργο του,  με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται πάντα υποστηρικτικά στο πλευρό των μελών του.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Κουτσούκος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την παραχώρηση του κλειστού  γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά για τις προπονήσεις των αθλητών και την προσπάθεια που καταβάλει η Δημοτική Αρχή για την ανακατασκευή του ανοικτού γηπέδου στην περιοχή του Αγίου Θωμά.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τους αγώνες του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από τους αγώνες του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από τους αγώνες του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 4 από τους αγώνες του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο