Τον Ολυμπιονίκη Special Olympics Κ. Τριανταφύλλου, συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, για τις επιτυχίες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λος Άντζελες

Print Friendly, PDF & Email

Για την επιτυχία του, κατακτώντας δύο ασημένια μετάλλια στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2015 που διεξήχθησαν στο Λος Άντζελες μεταξύ 25 Ιουλίου και 2 Αυγούστου, συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τον Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη αθλητή των Special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.

Με τα τρόπαια της νίκης στις αποσκευές του ο Ολυμπιονίκης αθλητής αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες επισκέφτηκε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, ο οποίος και τον συνεχάρη για τις νέες επιτυχίες του στο Bowling κατά τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, κάνοντας υπερήφανο το Μαρούσι και τους Μαρουσιώτες.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συντοπίτης μας Ολυμπιονίκης των Special Olympics δοξάζει την πόλη μας. Τον ευχαριστούμε και τον τιμούμε για τις επιτυχίες του και στο τωρινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Σε ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του, το Δημοτικό μας Συμβούλιο σε ειδική συνεδρίαση θα τον τιμήσει για την επιτυχία του. Τον συγχαίρουμε για το σθένος, την αγωνιστικότητα και την διάκρισή του και του ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει να εμπλουτίζει τη συλλογή του από μετάλλια» ανέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης.

 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη με τον Ολυμπιονίκη Special Olympics Κ. Τριανταφύλλου (1)


Στιγμιότυπο από την συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη με τον Ολυμπιονίκη Special Olympics Κ. Τριανταφύλλου (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο