Τον ερχομό του 2015 προανήγγειλαν μικροί και μεγάλοι ψάλλοντας τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, μαζί με πολλές ευχές το νέο έτος να φέρει Υγεία και καλύτερες ημέρες για όλους

Print Friendly, PDF & Email

Ευχές για να φέρει το 2015 Υγεία σε όλους, περισσότερη αισιοδοξία, δημιουργική δύναμη και διάθεση αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με παιδιά, χορωδούς και φορείς που έδωσαν το «παρών» στο γραφείο του για να του ψάλλουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και να του ευχηθούν μελωδικά για το νέο έτος.

Την έλευση του 2015 προανήγγειλαν στον Δήμαρχο παιδιά κάθε ηλικίας που τον επισκέφθηκαν ψάλλοντάς του τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Τη σκυτάλη πήραν τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» που παραδοσιακά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φορώντας την τυπική ποντιακή ενδυμασία, μικροί και μεγάλοι, παρουσίασαν κάλαντα και χορούς από την περιοχή του Πόντου. Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τον Σύλλογο που σταθερά κάθε χρόνο κοσμεί με την παρουσία του τις γιορτινές αυτές μέρες, προσέφερε γλυκίσματα και δώρα και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά και με Υγεία» σε όλους.

Και φέτος τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έπαιξαν για τον Δήμαρχο και την οικογένεια του, και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου που ευχήθηκε στον κ. Πατούλη, και στην οικογένειά του «Χρόνια Πολλά» και «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος». Εκφράζοντας την ευχαρίστησή του προς τα μέλη της Ορχήστρας για την τιμή και τις θερμές ευχές τους, ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους προσωπική και οικογενειακή πρόοδο τη νέα χρονιά.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Πατούλης, εύχεται σε όλους: «Χρόνια Πολλά» και «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος». Το 2015 ας συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με κοινωνική αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται, με αγάπη, αλληλεγγύη, να οικοδομούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

 

Σχετικά αρχεία1 Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ποντιακούς χορούς παρουσίασαν ενώπιον του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου “Νίκος Καπετανίδης”.


2 Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ποντιακούς χορούς παρουσίασαν ενώπιον του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου “Νίκος Καπετανίδης”.


3 Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ποντιακούς χορούς παρουσίασαν ενώπιον του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου “Νίκος Καπετανίδης”.


4 Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ποντιακούς χορούς παρουσίασαν ενώπιον του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου “Νίκος Καπετανίδης”.


5 Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ποντιακούς χορούς παρουσίασαν ενώπιον του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου “Νίκος Καπετανίδης”.


6 Κάλαντα παραδοσιακά και εορταστικές μελωδίες έπαιξε για τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου.


7 Κάλαντα παραδοσιακά και εορταστικές μελωδίες έπαιξε για τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου.


8 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη μικρή Βερόνικα, που του έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και του έδωσε ένα “τυχερό” φιλί για τη νέα χρονιά.


9 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη μικρή Βερόνικα, που του έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και του έδωσε ένα “τυχερό” φιλί για τη νέα χρονιά.


10 Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπ. Σταθούλης, και από τους γιους τους Αλέξανδρο και Άγη, αντίστοιχα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο