Τον επιτόπιο συντονισμό των ενεργειών του Σ.Π.Α.Π για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην περιφερειακή Πεντέλης ανέλαβε ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 122Kb|

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ συντονίζει την επιχείρηση καθαρισμού τμημάτων του οδικού άξονα στην περιφέρεια της Πεντέλης.


|download file .jpg 117Kb|


Το συντονισμό της επιχείρησης για τον καθαρισμό και τη διάνοιξη όσων τμημάτων του οδικού άξονα περιφερειακά του ορεινού όγκου της Πεντέλης παρουσίαζαν ακόμα προβλήματα από τη χιονόπτωση, ανέλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρευρισκόμενος ο ίδιος προσωπικά στα σημεία.

Έπειτα από τις σχετικές οδηγίες που έδωσε στο εργατοτεχνικό προσωπικό του Σ.Π.Α.Π, ο κ. Πατούλης, ακολουθώντας τα εκχιονιστικά μηχανήματα, επέβλεψε ο ίδιος το άνοιγμα τμημάτων της οδού Αναπαύσεως, του δρόμου που συνδέει το Ντράφι με τη Ραφήνα, καθώς και των τμημάτων της οδικής αρτηρίας από ʼγιο Στέφανο προς Διόνυσο, από Πεντέλη προς ʼγιο Παντελεήμονα αλλά και της περιφερειακής οδού προς Βαρνάβα.

Αναφερόμενος στην επιχείρηση διάνοιξης των δρόμων στην περιφέρεια της Πεντέλης ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π κ. Πατούλης, δήλωσε: «Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του ανθρώπινου δυναμικού, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί πλήρως σε όλα τα τμήματα του δρόμου προς τον ορεινό όγκο της Πεντέλης και περιφερειακά αυτής. Χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλε το προσωπικό του Σ.Π.Α.Π και κατά τις προηγούμενες ημέρες, τα προβλήματα που σημειώθηκαν ήταν περιορισμένης έκτασης και μόνο σε συγκεκριμένα τμήματα της οδού».

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε επιβλέψει ο ίδιος προσωπικά και τους δρόμους στα όρια της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου προκειμένου να ελέγξει εάν όλες οι οδικές αρτηρίες ήταν προσβάσιμες και η κυκλοφορία διεξάγονταν κανονικά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο