Τμήμα φυσιοθεραπείας λειτουργεί στο κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 38KB|


|download file .jpg 39KB|


Ένα καινούργιο τμήμα φυσιοθεραπείας λειτουργεί στο ιατρείο του κεντρικού ΚΑΠΗ του Δήμου Αμαρουσίου, το οποίο εξυπηρετεί δωρεάν εκατοντάδες μέλη και από τα τέσσερα παραρτήματα. 
Το νέο τμήμα φυσιοθεραπείας, που λειτουργεί από την 1η Μαρτίου σε καθημερινή βάση, εξοπλίστηκε με μηχανήματα που δώρισε στο Δήμο Αμαρουσίου το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδιά της Γης».
Λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, έχοντας στελεχωθεί με τη μόνιμη φυσιοθεραπεύτρια του ΚΑΠΗ, η οποία μέχρι πρότινος δεχόταν τα μέλη στο Δημοτικό Πολυϊατρείο.
Να σημειωθεί πως απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσουν μηχανήματα και φυσιοθεραπεία τα μέλη, είναι να προσκομίζουν παραπεμπτικό από ιατρό ορθοπεδικό ή φυσίατρο.

Με αφορμή τη λειτουργία του τμήματος φυσιοθεραπείας το οποίο ενισχύει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει: «Η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν.  Η Δημοτική μας Αρχή στέκεται στο πλευρό τους με ευαισθησία, δίνοντάς τους φροντίδα και στήριξη και παρέχοντας υπηρεσίες που τους βοηθούν να βελτιώσουν την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση».
Ο κ. Πατούλης απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς το Σύλλογο «Παιδιά της Γης» και την πρόεδρό του, κ. Σιδηροπούλου, τονίζοντας ότι παρόμοιες πράξεις προσφοράς και γενναιοδωρίας, εξυψώνουν τις έννοιες της εθελοντικής προσφοράς, της αγάπης και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

 


Μετάβαση στο περιεχόμενο