Τις τελικές εργασίες αποπεράτωσης της νέας πεζογέφυρας στην οδό Αναβρύτων επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τα συνεργεία ενώ επιβλέπει τις εργασίες τοποθέτησης των υαλοπινάκων.Στιγμιότυπο από την εκτέλεση των εργασιών στην πεζογέφυρα.


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της νέας πεζογέφυρας στην οδό Αναβρύτων που αναμένεται σε πολύ σύντομο χρόνο να παραδοθεί προς χρήση. Στο σημείο για την επίβλεψη του τελικού σταδίου των εργασιών βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, όπου επέβλεψε τη διαδικασία τοποθέτησης των ανελκυστήρων.

Έπειτα από επίμονες πιέσεις της Δημοτικής Αρχής προς τις αρμόδιες Αρχές, τα εμπόδια στη χρηματοροή που είχαν υπάρξει κατά το παρελθόν ξεπεράστηκαν και η εκτέλεση του έργου συνεχίστηκε κανονικά ώστε σήμερα οι εργασίες κατασκευής να βρίσκονται λίγο πριν την αποπεράτωση.

Αυτή τη στιγμή η διαμόρφωση του περιβάλλοντος της πεζογέφυρας χώρου έχει ολοκληρωθεί, ενώ τις ημέρες αυτές τα συνεργεία έχουν ξεκινήσει την τοποθέτηση των υαλοπινάκων των ανελκυστήρων και των οδηγών για την εγκατάστασή τους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος που ένα έργο που θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής ενώνοντας το ανατολικό Μαρούσι με το Κέντρο, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει παραδοθεί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο