Τις κολυμβητικές δεξιότητες των παιδιών χειροκρότησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τις προσπάθειες περισσοτέρων των 200 παιδιών που συμμετείχαν στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τους γονείς, τα συγγενικά πρόσωπα και τους φίλους τους.

Οι εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μίας ακόμη επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς.

Στο πρώτο μέρος των αγώνων τα προνήπια και τα νήπια παρουσίασαν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες στη μικτή πισίνα του Κολυμβητήριου. Ακολούθησαν οι αγώνες των προγραμμάτων  Special Olympics και των τμημάτων παιδιών με ειδικές ικανότητες του Δήμου, υπό την επίβλεψη των προπονητών τους Γιάννη Τσιώκου και Μαρίας Δεληγιάννη, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα μικρά παιδιά με σανίδα.
Στο κανονικό αγωνιστικό πρόγραμμα, παιδιά ηλικίας από 4 έως 15 ετών, αγωνίστηκαν  στο ελεύθερο, στο ύπτιο και πρόσθιο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης απονέμοντας τα μετάλλια και τα διπλώματα συμμετοχής στους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες τους συνεχάρη για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες τους προς του γονείς που εμπιστεύονται τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Αμαρουσίου για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών τους.     

Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Πολιτισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας κα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης και η εκπρόσωπος των Special Olympics κα Μαγιόρκα Τριανταφύλλου.

Στα προγράμματα κολύμβησης του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης προπονητές  είναι η Βιβή Τούντα, η Μαρία Παράσχου, η Μαρία Καλμπένη και  ο Γιάννης Σπυρόπουλος.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους οδηγούς του ασθενοφόρου της Interamerican, το οποίο παρευρισκόταν στο χώρο κατά τη διάρκεια των αγώνων.                          

 

Σχετικά αρχείαΤις κολυμβητικές δεξιότητες των παιδιών χειροκρότησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο