Τις θερμές ευχαριστίες προπονητών και αθλητών μετέφερε στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη, αντιπροσωπεία του Αθλητικού Συλλόγου ΜΑΡΟΥΣΙ 2004

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Ν. Σκιαδά και τον Προπονητή Κ. Θεοδωρίδη του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΑΡΟΥΣΙ 2004 ʼρση Βαρών – Μπέϊζμπολ – Σόφτμπολ, οι οποίοι του προσέφεραν αναμνηστικό δώρο, κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο.
|download file .jpg 108Kb|


Με τον Πρόεδρο και τον Προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΑΡΟΥΣΙ 2004 ʼρση Βαρών – Μπεϊζμπολ – Σόφτμπολ» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011.

Κατά την επίσκεψή τους οι κ.κ.  Νικόλαος Σκιαδάς και Κώστας Θεοδωρίδης εξέφρασαν στον κ. Δήμαρχο τις θερμές ευχαριστίες του Δ.Σ. των προπονητών, των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου για τη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στην προσπάθεια των ομάδων.

«Χωρίς τη δική σας βοήθεια δεν θα ήταν δυνατή η αξιοπρεπής παρουσία της ομάδας Σόφτμπολ γυναικών, της ομάδας που κατέκτησε το κύπελο Ευρώπης το 2008, όπως και η μέχρι σήμερα λειτουργίας της, με δεδομένο ότι η βοήθεια της πολιτείας είναι ανύπαρκτη προς τον Ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.»

Ο κ. Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών μας, που με τις διακρίσεις τους κάνουν την πόλη μας περήφανη, αντάξια της ιστορίας της. Παράλληλα, βρισκόμαστε στο πλευρό και συμπαραστεκόμαστε στο έργο των αθλητικών συλλόγων που προσφέρουν δημιουργική διέξοδο στη νεολαία μας. Μία από τις προτεραιότητα μας είναι η ενίσχυση και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας, καθώς θέλουμε οι νέοι μας να έχουν στη διάθεσή τους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο