Τις ευχές του για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο νέο ΔΣ της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα στον πρόεδρο Κ. Σηφάκη, και στα μέλη του νέου ΔΣ της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» λίγο πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


 


Στην κρητική βραδιά που διοργάνωσε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης για το 2014 συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Κόβοντας τη βασιλόπιτα ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη της ελεγκτικής επιτροπής της Ένωσης καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Αναφερόμενος στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας που είχαν προ ημερών στο γραφείο του, ο κ. Πατούλης, εξέφρασε για άλλη μια φορά τη διάθεση η πολύ καλή συνεργασία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχιστεί και επί των ημερών της νέας διοίκησης της Ένωσης.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» παρέστησαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Γιαννακάκος, και Λευτέρης Μαγιάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης καθώς και φίλοι της Ένωσης.


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο