Τις εργασίες ολοκλήρωσης του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην οδό Χατζηαντωνίου που διεκδίκησε και πέτυχε η Διοίκηση Πατούλη επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους Σπ. Σταθούλη, Ν. Πέππα, και Δ. Σμυρνή, και τους υπεύθυνους του έργου στο εργοτάξιο του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην οδό Χατζηαντωνίου.


 


Τις εργασίες ολοκλήρωσης του υπόγειου χώρου στάθμευσης σε κτίριο επί της οδού Χατζηαντωνίου στο Κέντρο της πόλης που έπειτα από διεκδίκηση της Διοίκησης Πατούλη παραχωρήθηκε με μορφή δωρεάς στον Δήμο Αμαρουσίου από την κατασκευάστρια εταιρία, επέβλεψε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, μαζί με στελέχη της Διοίκησης.


Μέσω της συγκεκριμένης διεκδίκησης η Διοίκηση Πατούλη εξασφάλισε:
  • 25 νέες θέσεις εργασίας σε άνεργους Μαρουσιώτες,


  • Αύξηση με μηδενικό κόστος της δημοτικής περιουσίας κατά 750.000 ευρώ,


  • Ενίσχυση με 35 νέες θέσεις στάθμευσης της δυναμικής εξυπηρέτησης των πολιτών και επισκεπτών του κέντρου της πόλης

Βάσει της δωρεάς, οριζόντια ιδιοκτησία ενός υπογείου με χρήση πάρκινγκ επί του κτιρίου με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο στην οδό Χατζηαντωνίου περιήλθε σε πλήρη κυριότητα του Δήμου το σύνολο των θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο του 3ου ορόφου.


Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Δημάρχου στο εργοτάξιο, παρουσία των υπευθύνων του έργου, ο κ. Πατούλης, δήλωσε: «Αξιοποιούμε κάθε επενδυτικό σχέδιο στην πόλη. Διεκδικούμε το καλύτερο δυνατόν με γνώμονα το όφελος του Δήμου, των κατοίκων και της πόλης μας. Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή, συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της ανεργίας».


Παρόντες ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Πέππας, και Δημήτρης Σμυρνής.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο