Τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος που υποχώρησε από τη σφοδρή βροχόπτωση επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους υπεύθυνους των εργασιών αποκατάστασης στο τμήμα της οδού Αγίου Κωνσταντίνου που υποχώρησε από τη σφοδρή βροχόπτωση. 


 


Εντός των επόμενων ημερών η αποκατάσταση της κυκλοφορίας επί της Αγίου Κωνσταντίνου


Τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκονται σε εξέλιξη επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου προκειμένου για τη συντομότερη δυνατή επαναφορά της κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της πολυσύχναστης οδικής αρτηρίας της πόλης, επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε επιτόπια επίσκεψή του στο σημείο.


Λόγω της πρωτοφανούς βροχόπτωσης της περασμένης Παρασκευής, το οδόστρωμα σε τμήμα της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στο ύψος του εμπορικού κέντρου Αίθριο υπέστη καθίζηση. Οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου έσπευσαν εγκαθιστώντας εργολάβο την επόμενη κιόλας ημέρα, για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος και την παράδοση το συντομότερο δυνατόν του τμήματος της οδού εκ νέου στην κυκλοφορία.


Βάσει της ενημέρωσης που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, αλλά και οι συνεργάτες του, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Κόκκαλης, και Τεχνικών Έργων Νίκος Πέππας, από τους υπεύθυνους των εργασιών, το οδόστρωμα θα έχει αποκατασταθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.


Από το Σάββατο και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η κυκλοφορία στο τμήμα της οδού από τη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας με την Αγίου Κωνσταντίνου έως το ύψος της οδού Διονύσου, διεξάγεται από παρακαμπτηρίους και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας. Επίσης, μέχρι την αποκατάσταση του οδοστρώματος έχει τροποποιηθεί και το δρομολόγιο των λεωφορειακών γραμμών 410, 501 και 527. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο