Τις επιδείξεις ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής των παιδικών τμημάτων του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΑσκήσεις ελεύθερης γυμναστικής περιελάμβανε το πρόγραμμα των μικρών κοριτσιών ενώπιον των θεατών και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Μαζί του η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείου Δήμου Αμαρουσίου Ελένη Λέκκα, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.
|download file .jpg 110 Kb|


|download file .jpg 109 Kb|

Πρόγραμμα με στεφάνια και μπάλες παρουσίασαν οι μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες.


|download file .jpg 131 Kb|


Ένα πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, κίνηση και φιγούρες με κορδέλες, στεφάνια, μπάλες, κορίνες και σχοινάκια, παρουσίασαν τα παιδιά που συμμετείχαν στα προγράμματα ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου. Ανάμεσα στους θεατές, που είχαν ασφυκτικά γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής, και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στις επιδείξεις πρωταγωνιστές ήταν περισσότερα από 350 παιδιά, από τα οποία περίπου 110 ήταν προνήπια και νήπια που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής στα νηπιαγωγεία της πόλης. Τα υπόλοιπα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ήταν κυρίως μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου, αλλά και μαθητές Γυμνασίου και του Αμαλίειου ιδρύματος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε γονείς και παιδιά που όλοι μαζί έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη γιορτή, διαβεβαίωσε ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός θα ενισχυθούν στην πόλη του Αμαρουσίου και έδωσε ραντεβού για την επόμενη γιορτή του αθλητισμού στο νέο κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή της Κοκκινιάς στο 2ο Γυμνάσιο.

Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν τον Αθλητικό Οργανισμό, συνεχάρη τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους στα αθλητικά camp που ξεκινούν με το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων.

Με την εμφάνισή τους, στην κυριολεξία ξεσήκωσαν τους θεατές, οι τρεις αθλητές ακροβατικής γυμναστικής, οι δύο 13 ετών και ο τρίτος 9 ετών, μέλη του αθλητικού συλλόγου «Ανδρομέδα» που παρουσίασαν ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα.

Η αθλητική επίδειξη ολοκληρώθηκε με την παρέλαση όλων των τμημάτων με τα 350 παιδιά να απολαμβάνουν το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρύσια ʼρτεμις» Ελένη Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής και Παναγιώτης Σαγρής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο