Τις ανάγκες του 18ου Δημοτικού Σχολείου, έθεσε στη συνάντηση με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με την Πρόεδρο Φ. Παπαλάκη και τα μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου, παρουσία του Αντιδημάρχου Β. Κόκκαλη, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη και του Προέδρου της Α/ βάθμισς Σχολικής Επιτροπής Ν. Παπαδάκου.


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου, στο Δημαρχείο την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κου Βασίλη Κόκκαλη, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη και του Πρόεδρου της Α/ βαθμιας Σχολικής Επιτροπής κου Νίκου Παπαδάκου.


Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, και είχε ως αντικείμενο τις εργασίες και τις επισκευές που είναι αναγκαίες να πραγματοποιηθούν στο σχολείο για την καλύτερη λειτουργία του και την μεγαλύτερη ασφάλεια των μαθητών.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Φανή Παπαλάκη κατ’αρχήν εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Δ.Σ. προς τη Δημοτική Αρχή για την έως σήμερα υποστήριξη στην προσπάθεια του Συλλόγου και συγκεκριμένα για την υλοποίηση όλων των παλαιότερων αιτημάτων του, που αφορούσαν στην αναβάθμιση του σχολείου με διαδραστικό πίνακα, στην ενίσχυση του εξωτερικού φωτισμού, στην ανακατασκευή των κοινόχρηστων χώρων, στη στελέχωση και την καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού καθαριότητας, ώστε το σχολείο σήμερα να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
Παράλληλα αναφέρθηκε σε μια σειρά εργασίες που πραγματοποίησε ο Σύλλογος την περασμένη σχολική περίοδο, με τη συνδρομή των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου, όπως η σύνδεση όλων των αιθουσών με το διαδίκτυο, οι εργασίες βαψίματος και καθαρισμού του προαύλιου χώρου ανά τακτά χρονικά διαστήματα ,ο καλλωπισμός των αιθουσών, κ.α.


Στα αιτήματα του Συλλόγου για τις παρούσες ανάγκες του σχολείου που είναι: η επισκευή ή αντικατάσταση μίας φθαρμένης κολώνας φωτισμού στον προαύλιο χώρο του σχολείου, η επισκευή στα λούκια στο χώρο της ταράτσας, η ανακατασκευή του δαπέδου στο χώρο του βόλεϋ, αλλά και του παρακείμενου νότιου χώρου του, ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα εξετάσουν άμεσα τα αιτήματά τους, προκειμένου να δοθούν λύσεις. «Στην προσπάθεια σας για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου είμαστε στο πλευρό σας και συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο σας. Η εξασφάλιση ασφαλούς και υγιεινού περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την παροχή γνώσεων στη νέα γενιά αποτελεί για εμένα και τους συνεργάτες μου πρώτη προτεραιότητα και προς αυτή την κατεύθυνση εντείνουμε τις προσπάθειες μας παρά τη δύσκολη συγκυρία» σημείωσε ο κος Πατούλης.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι η Διοίκηση εξετάζει θετικά την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 στο χώρο που λειτουργούν τα γήπεδα βόλεϋ και ποδοσφαίρου και εξέφρασε την πρόθεσή του να προχωρήσει ο θεσμός του εθελοντή σχολικού φύλακα, μετά από συνεννόηση με τους κατοίκους και τους γονείς κάθε γειτονιάς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο