Τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη προσέφερε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας ISDO για την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος της Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ISDO Γ. Θωκταρίδης προσφέρει τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής συμβολής του Δήμου Αμαρουσίου στην επιτυχία της διοργάνωσης, παρουσία του Αντιδημάρχου Ν. Πέππα.


Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών που διεξήχθη στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στην πόλη του Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Η Γιορτή Αθλητισμού στο χώρο των Πολεμικών Τεχνών που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ISDO ( International Self Defence Organization) φιλοξένησε αθλητές από 40 χώρες απ όλο τον κόσμο.


Ο Πρόεδρος της Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ISDO κος Γιώργος Θωκταρίδης μετά το πέρας των τριήμερων αγώνων, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη του προσέφερε τιμητική πλακέτα ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής συμβολής του Δήμου Αμαρουσίου στην επιτυχία της διοργάνωσης.


Στο μεγάλο αθλητικό γεγονός παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο