Τιμητική πλακέτα απένειμε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ο Αθλητικός Όμιλος Αγίου Θωμά Παραδείσου για τη συνεισφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Θωμά Παραδείσου  Δ. Λαίμης βραβεύει τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για τη συνεισφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.
|download file .jpg 77Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει τα βραβεία στους αθλητές, του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου που διακρίθηκαν το 2010.
|download file .jpg 75Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιπρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Θωμά Παραδείσου Δ. Λαίμη, τον Γ.Γ. της Ελλ. Ομ/νδίας ʼρσης Βαρών Ν. Σκιαδά, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής Α. Πολυζωγόπουλο, και τους Δημοτικούς Συμβούλους Σπ. Σταθούλη και Ελ. Λέκκα.
|download file .jpg 78Kb|


Στην εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Θωμά Παραδείσου για την κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από το Δ.Σ.  την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011.

Στην εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Δημήτριος Λαίμης απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Πατούλη για τη συνεισφορά του στην προσπάθεια του Ομίλου να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Ο κ. Δήμαρχος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και ανανέωσε την υπόσχεσή του για την κατασκευή προπονητηρίου σκοποβολής στην πόλη.

Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2010 στα αθλήματα Ξιφασκίας, Τοξοβολίας, Σκοποβολής, Σκάκι, Τζούντο, Ποδηλασίας και Παγκράτιο. Επίσης βραβεύτηκαν παλαίμαχοι αθλητές του Ομίλου που έχουν αφήσει ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο