Τιμητική εκδήλωση του Δήμου Αμαρουσίου προς τους εθελοντές του Δημοτικού Πολυιατρείου για την προσφορά τους στο συνάνθρωπο

Print Friendly, PDF & Email







Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό στους εθελοντές γιατρούς, οδοντιάτρους, επαγγελματίες υγείας και το προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου στην τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στους πολίτες.


Τους εθελοντές γιατρούς, οδοντιάτρους, επαγγελματίες υγείας και το προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργου Πατούλη, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας  στους πολίτες.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους εθελοντές γιατρούς, επαγγελματίες υγείας και το προσωπικό του Δημοτικού Πολυϊατρείου για την προσφορά τους στο συνάνθρωπο που απευθύνεται στο Δημοτικό Πολυϊατρείο. 
«Ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία για όλους, -σημείωσε- η διάθεση του πολύτιμου χρόνου σας σε άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας έχει ιδιαίτερη αξία. Μέσα από τη δική σας προσπάθεια και προσφορά ο Δήμος Αμαρουσίου απλώνει δίχτυ κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στις ευπαθείς ομάδες της πόλη μας, ώστε κανείς συμπολίτης μας να μην μείνει χωρίς πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Επίσης ο κ. Πατούλης συνεχάρη όλους τους εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, συμμετέχοντες στα προγράμματα προληπτικής ιατρικής που εφαρμόζει ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως ο αντιφυματικός εμβολιασμός, ο οδοντιατρικός έλεγχος, ο έλεγχος οπτικής οξύτητας κ.α. με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.   


 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υπεύθυνου του Δημοτικού Πολυιατρείου κου Αντώνη Παρτσινέβελου, του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.ΔΑ.) κου Νικόλαου  Κάββαλου και του Δημοτικού Συμβούλου με αρμοδιότητα στα θέματα του Εθελοντισμού κου Κώστα Νταλούκα και παρόντων όλων των εθελοντών του Πολυιατρείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο