Τιμητική διάκριση στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου στην εκδήλωση για τη βράβευση των καλύτερων αθλητών και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τη βράβευσή του από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π Αθ. Τερζή.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, βραβεύοντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή ορειβατικής ποδηλασίας Ηλία Περικλή.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε αθλητές που τιμήθηκαν για τις επιδόσεις και διακρίσεις τους το 2012.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, από αριστερά με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Υποδιοικητή Τροχαίας Αθηνών Παν. Πίκουλα, τον προϊστάμενο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Υποστράτηγο Αν. Κορδολαίμη, τον Αστυνομικό Διευθυντή, Διοικητή Τροχαίας Κηφισιάς Εμ. Δασκαλάκη, τον πρόεδρο της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Αλ. Κέλογλου, τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π Αθ. Τερζή, τον ταμία της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Αν. Καραμανίδη, το γεν. γραμματέα της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Ν. Λέμη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, από αριστερά με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Υποδιοικητή Τροχαίας Αθηνών Παν. Πίκουλα, τον προϊστάμενο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Υποστράτηγο Αν. Κορδολαίμη, τον Αστυνομικό Διευθυντή, Διοικητή Τροχαίας Κηφισιάς Εμ. Δασκαλάκη, τον πρόεδρο της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Αλ. Κέλογλου, τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π Αθ. Τερζή, τον ταμία της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Αν. Καραμανίδη, το γεν. γραμματέα της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Ν. Λέμη.


Στην εκδήλωση για τη βράβευση των καλύτερων αθλητών, αθλητριών και ομάδων ποδηλασίας της Αττικής για το 2012 και την κοπή, επί της ευκαιρίας, της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλους επίσημους προσκεκλημένους, βραβεύτηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό.


Κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνεχάρη την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) για την προσφορά τους στο άθλημα αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ηλικιών για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, κατέθεσε τη σταθερή επιλογή του Δήμου Αμαρουσίου να συμβάλει στην προώθηση του αθλήματος της ποδηλασίας με όποιο τρόπο μπορεί. «Εξάλλου το ποδήλατο είναι ο πυρήνας μίας ολόκληρης στρατηγικής επιλογής της Διοίκησης του Δήμου για το Μαρούσι. Θέλουμε οι κάτοικοι της πόλης μας να βάλουν το ποδήλατο στη ζωή τους και στην καθημερινότητά τους. Για αυτό και δρομολογούμε την επέκταση του δικτύου των ποδηλατοδρόμων ανάμεσα στις γειτονιές. Μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ» παραχωρήσαμε ηλεκτροκίνητα ποδήλατα στη Δημοτική μας Αστυνομία προς χρήση, ενώ σε πολύ σύντομο χρόνο, μέσω του προγράμματος κοινόχρηστων ποδηλάτων, το ποδήλατο θα είναι στη διάθεση κάθε πολίτη και επισκέπτη της πόλης μας ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί για τις μικρομετακινήσεις του».


Βάσει βαθμολογικής κατάταξης της Ε.Ο.Π βραβεύτηκαν τα έξι πρώτα σωματεία: Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας, Α.Ο Θησέας, Πέλετον Π.Ο.Η, Π.Α.Σ Ερμής Μαρκόπουλου, Π.Ε.Σ.Α Αστέρας, Α.Σ Πρωτέας. Για τις επιδόσεις τους βραβεύτηκαν, επίσης, μέλη από τις κατηγορίες ʼνδρες, Νέοι ʼνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, Νεανίδες, Παίδες, Κορασίδες, Παμπαίδες, Πανκορασίδες, μίνι μεγάλα και μίνι μικρά αγόρια και κορίτσια.


Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π Αθανάσιος Τερζής, ευχαριστώντας για την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου προς την Ε.ΠΟ.Σ.Κ και τις δράσεις της, προσφορά με θετικό αντίκτυπο στο άθλημα της ποδηλασίας.


Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν από την Ε.ΠΟ.Σ.Κ, επίσης, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π Αθανάσιος Τερζής, ο προϊστάμενος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Υποστράτηγος Ανδρέας Κορδολαίμης, ο διευθυντής Τεχνικού της ΑΣΔΥΣ Ταξίαρχος Χοσάδας Νείλος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Διοικητής Τροχαίας Κηφισιάς Εμμανουήλ Δασκαλάκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Γιάννης Ταμουρίδης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ορεινής ποδηλασίας Ηλίας Περικλής, ο παραολυμπιονίκης Σταμάτης Κοτζιάς, ο επαγγελματίας ποδηλάτης Παναγιώτης Κέλογλου, και ο Γρηγόρης Τάτσης. Ειδικές τιμητικές βραβεύσεις έγιναν, επίσης, στις οικογένειες Παπαγιάννη, και Κουτσονικολή, στη μνήμη των αδικοχαμένων μελών των οικογενειών τους Σπύρου Παπαγιάννη, και Αγγελικής Κουτσονικολή, αντίστοιχα, για την προσφορά του ως αθλητή και στην προβολή του αθλήματος της ποδηλασίας, και τη συμβολή της Αγγελικής ως κορυφαίας αθλήτριας ποδηλασίας με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις.


Η τελετή βράβευσης ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.ΠΟ.Σ.Κ για το 2013 και με ευχές για νέες επιτυχίες, και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις μέσα στο νέο έτος.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του ΔΣ της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Αλέξανδρος Κέλογλου, ο γενικός γραμματέας του ΔΣ της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Νικόλαος Λέμης, ο ταμίας της Ε.ΠΟ.Σ.Κ Αναστάσιος Καραμανίδης, μέλη του ΔΣ της Ε.Ο.Π, εκπρόσωποι της Πολιτείας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Αστυνομικών Αρχών, προπονητές, μέλη των αθλητικών σωματείων, αθλητές και φίλοι της ποδηλασίας. Από μέρους του Δήμου παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, όπως και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο