Τιμητική διάκριση απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Πετραλώνων

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη απονομή τιμητικής πλακέτας στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη από τον Πρόεδρο Στ. Σαρηδημητρίου εκ μέρους του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πετραλώνων.


 


Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Γιώργο Πατούλη ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Πετραλώνων για το σημαντικό και πολύπλευρο κοινωνικό και ανθρωπιστικό του έργο και την εθελοντική προσφορά του στους αθλητές της ομάδας.  


Παρουσία αθλητών, προπονητών, εκπροσώπων του Δήμου Αθηναίων μελών και φίλων του Συλλόγου, ο Πρόεδρος κος Στέλιος Σαρηδημητρίου εκ μέρους του Δ.Σ. τίμησε τον κο Πατούλη για την κοινωνική ευαισθησία του και το σπουδαίο έργο που επιτελεί μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, εξάροντας τις πρωτοβουλίες για το Υγειονομικό Οδοιπορικό, την υποστήριξη των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων ασθενών, αλλά και για έργο που επιτελεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Δήμαρχος Αμαρουσίου. Επίσης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του εκ μέρους της αθλητικής οικογένειας για την προσφορά δωρεάν ιατρικής περίθαλψης στους αθλητές.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Πετραλώνων για την τιμητική διάκριση που επεφύλαξαν στο πρόσωπό του και ευχήθηκε μία καλή και εποικοδομητική αθλητική χρονιά και ευόδωση των στόχων της ομάδας, σημειώνοντας παράλληλα ότι στη δύσκολη αυτή συγκυρία ενώνουμε τις δυνάμεις μας και απλώνουμε δίχτυ προστασίας σε όσους έχουν την ανάγκη μας.                                  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Α. κος Δημητρίου, ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων κος Παπαδάκης και άλλοι εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο